Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Vánoční karty

http://i.minus.com/iBR6wvYIfyU3H.png

 

Od 5. 12. 2011 jste se mohli začít bavit s novou VÁNOČNÍ AKCÍ. Přeji hodně štěstí ve sbírání Vánočních karet!

Aktualizace: Cca. od 9.12.2011 jsme karty mohli získat i na ČT - za 1 pas 5 karet.

Sbíráním karet můžete vyhrát různé dárečky, které se nám již brzo objeví i pod stromečkem, nebo nového božského koníka!

Karty můžeme rozdělit na dva typy - SBĚRATELSKÉ KARTY a KARTY PRO PUZZLE. Dále se karty dělí na bronzové, stříbrné, zlaté a diamantové. Sběratelské karty Vám přinesou nějaký dáreček a dokončené puzzle z karet božského koně Graniho. Karty můžete získat 4 různými způsoby.

 

Jak získat karty:

  • Za první přihlašení v daný den. (Pokud kliknete na talčítko Zúčastnit se v upoutávce na hlavní stránce, dostanete se na stránku akce. Zde najdete karty, které musíte seškrábat mincí. Stačí najet myší na danou kartu, držením levého tlačítka uchopíte minci a pohybem myši horní vrstvu seškrábete. Tímto způsobem se dozvíte, jaké karty jste získali.)
  • Když Váš kůň zvítězí v soutěži. (Kartu můžete získat ovšem jen za prvním 3 výhry.)
  • V bleskových prodejích. (Pokud máte dostatečné množství equus, můžete si nějaké karty koupit v bleskových prodejích. Podobné prodeje jsme již mohli vidět u lektvarů.)
  • Výměnou karet, které máte dvakrát za 2 diamanty (max. 3 výměny za den).
  • Koupením na ČT. Karty si nyní můžeme koupit i za cenu 1. pasu na ČT. 1pas = 5karet.

 

Jak seškrábu kartu?

Kartu seškrábete žlutou mincí, která se Vám objeví po najetí na danou kartu. Držením levého tlačítka myši uchopíte minci a pohybem myši horní vrstvu seškrábete. Po seškrábnutí většiny vrsty se karta celá odkryje a po aktivaci se zařadí na své místo v poli karet. Pokud získáte kartu, kterou již máte, můžete si ji vyměnit za novou - to ale stojí 2 diamanty a je možné  měnit pouze jednu kartu denně. Více pochopíte na ukázce.

Karta

 

Ukázka karty, která mi chybí a již získané karty

 

Dále seškrábáním karet můžete získat také tučňáky nebo medvědy. Tato roztomilá zvířatka se v době od 25. do 31. prosince vypraví na severní pól a vrátí se s dárky:

Za 15 medvědů získáte 10 růstových bodů.
Za 50 tučňáků získáte 10 000 Equus.
Za 10 tučňáků a 50 medvědů získáte Černou orchidej.
Za 70 tučňáků a 15 medvědů získáte Balíček harmonie.
Za 180 tučňáků a 50 medvědů získáte 5. element.
A za více tučňáků a medvědů získáte překvapení.

 

Ukázka výletu na severní pól

 

Pokud složíte některé puzzle, můžete také získát nového božského koníka se jménem Grani. A pokud dokončíte všech 5 puzzlí, dostanete druhého Graniho.

Puzzle
Kliknutím zvětšíte

 

Grani je božský kůň, který povstává z popela jako fénix. Každý den se mu zhorší zdravotní stav. Pokud přežije alespoň 30 dní od narození (nebo vzkříšení), získáte diamant za jeho odeslání do Nebe. Můžete ho znovu oživit pomocí Pandořiny skříňky, nebo obnovit jeho zdraví pomocí Černé orchideje.

Ve hře je 12 druhů Graniho (z toho 2 klisny). Pokud budete mít mezi svými koňmi všech 12 druhů Graniů a všichni budou žít prvního v měsící, můžete jedinkrát využít šanci jednoho z nich přeměnit na Palomino Sleipnira. Musíte však prohledat jejich stránky, abyste našli tlačítko na přeměnu. Pokud tuto šanci propásnete, musíte čekat až do příštího měsíce.

Více zbarvení Graniho najdete v galerii.

 

Sleipnir je bájný kůň boha Odina. Tento kůň má 8 nohou místo 4, což mu dává mimořádné schopnosti. Sleipnir je nesmrtelný. Může mít různé barvy srsti. Nemůže se rozmnožovat a nedosahuje žádných umístění, ale může být prodán.

Více zbarvení Sleipnira najdete v galerii.

 

 

Akce trvá až do 24.12.2011, kdy karty vystřídá balící papír a dárečky vydělané kartami opravdový dárek, který určitě potěší. Proto Vám už teď přeji Veselé Vánoce a ať se daří jak ve hře tak i o Vánocích :)

 

NEZAPOMEŇTĚ SE PODÍVAT NA FÓRUM AKCE! :)

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

2)  Alinia  [18. 12. 2011 | 10:59]

AliniaNatuška99: Diamantovú kartu získaš rovnako ako ostatné karty (t.j. kúpením/prihlásením/vyhratím súťaže), no u diamantových kartách platí, že sú drahšie a máš menšiu šancu na získanie pri prihlásení a vyhratím súťaže oproti napríklad bronzovej karty :)

1)  Natuška99  [17. 12. 2011 | 21:58]

Jak můžu získat diamantovou kartu?

1