Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Rok s Vámi!

http://static.howrse.cz.s3.amazonaws.com/Account/911038.png

Ten čas, ale letí! Už je to rok co je s Vámi na webu adminka Malina. Připomeň si se mnou jak jsem zde začínala. :)

Jak to celé začalo?

K webu jsem se dostala někdy ke konci roku 2012. V té době zde probíhala soutěž Prezentace podzimu 2012. Byla jsem sice v grafice nová, ale zůčastnila jsem se. Mým výtvorem se stala tato prezentace, která získala neuvěřitelných 42 bodů! Sice jsem na výhru nedosáhla, ale byl to můj takový první úspěch v grafice. 

Po soutěži Prezentace podzimu jsem se zde zůčastnila ještě jedné soutěže. Přesněji soutěže Literární podzim, která probíhala v listopadu roku 2012. Bohužel ani v této soutěži se mi nepodařilo uspět.

Po těchto soutěžích přišla taková delší odmlka. Občas jsem sice na web zašla a podívala se na něco, ale jinak jsem se spíše věnovala hře jako takové. Zlom přišel až o prázdninách 2013, kdy jsem na web opět zavítala a upřímně jsem se nestačila divit, kolik změn proběhlo. Nový design, nový web s grafikou a jiné. Nemohla jsem odolat a zkusila jsem i já něco poslat k uveřejnění. Bohužel tehdy má grafika nebyla ani zdaleka dostačující. Nevzdávala jsem to. Po každém zamítnutí jsem makala a hledala nové programy a snažila se zlepšit. Jecool byl takový náboj, který mě poháněl dál a dál, za což jsem mu dnes nesmírně vděčná. Nechci ovšem předbíhat.

V srpnu 2013 se zde objevil nový článek. Nebylo to nic jiného než nábor nových adminů. Neváhala jsem a začala jsem číst.

Nábor adminů

Článek s náborem adminů vypadal takto:

Po přečtení jsem si sice moc neveřila, že bych zrovna já mohla uspět. Grafika nebyla nejlepší a kodování bylo pro mě ještě z velké časti jako španělská vesnice, ale nakonec  jsem to sepsala a odeslala. Koneckonců kdo nic nezkusí, nic nezíská. 
Dodnes nechápu co holky zaujalo na mojí přihlášce, že mne vzaly do Užšího výberu.Vlastně podívat se na to můžete sami.

 

V užším výběru jsem si s holkama psala na Skypu nakonec. Tehdy se mě ujala Alinia a AsDeeN. Než jsem se nadála zjistila jsem, že si s holkama píšu už několik hodin. Sedly jsme si a v mnoha věcech si rozumněly. Druhý den přišla neočekávaná zpráva, které jsem dlouho neveřila. Byla jsem přijata! Měla jsem velkou radost a považovala to za největší úspěch v mé hře. Ten den jsem si měla napsat první článek. Článek o mně do sekce Admini. Zorientovat se v administraci nebylo nic lehkého a už vůbec ne v případě, že mě to holky nechaly "osahat" samy. Nakonec jsem to zvládla a poměrně rychle jsem pochopila co se po mně chce. Po nějaké té době jsem dostala práva i na grafický web na který jsem konečně po tak dlouhé době měla možnost přidat svou úplně první grafiku. Jak šel čas a já ho trávila s nějlepšíma grafičkama Howrse začala jsem i já sama po čase vidět své pokroky v grafice. Počínaje pořízením Photoshopu a celkově zlepšením tvorby jako takové. Ať už šlo o témata, přechody, barvy nebo textury. Jejich rady mi hodně daly a jsem jim za to moc vděčná.

Současnost na webu

 

Jak jste si mohli všimnout mé začátky na webu nebyly nejjednoduší. Na Howrse se našlo pár nepřejícíh lidí, kteří záviděli a obviňovali mě z "protekce", ale všechno jsem to nakonec úspěšně přešla. V administraci jsem se konečně plně zoorientovala a s holkama si nadmíru rozumím. Nebýt webu už jsem na Howrse nezůstala. Takže na závěr bych chtěla poděkovat všem našim návštěvníkům, kteří oceňují naši práci a váží si ji. Chci také moc poděkovat ostatním adminkám, které mě mezi sebe přijaly, radily v grafice a díky nim jsem v grafice uspěla natolik, že jsem ji dostala i mimo Howrse. Nebýt Vás vzdala bych to už. Teď dělám grafiku mimo Howrse, adminuju ten nejlepší web k Howrse, trávím na skypu čas s tou nejbláznivější a nejlepší bandou, kterou jsem kdy mohla potkat, snažím se kreslit do KP a hlavně můžu své zkušenosti a nápady předávat dál. 
Takže co z toho všeho plyne? Nezáleží na tom, jestli adminujete nějaký web, ale záleží na vaší píli a odhodlání jít dál. A pokud to nevzdáte brzy dosáhnete úspěchů stejně jako já. Byl to krásný rok tady na webu a doufám, že v roce 2015 tu budu s Vámi slavit 2 roky adminování! :)

-Vaše adminka Malina

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

11)  Nim  [19. 08. 2014 | 13:38]

rehovicovakVůbec jsem nevěděla, že Tvé začátky byly takové :). Jsem moc ráda, že jsem Tě mohla poznat. Ty zprávy na skypu mi někdy hodně pomáhají a záplavy smajlíků, na ty taky jen tak nezapomenu :D. Přeji Ti spoustu úspěchů nejen tady, jsi vyjímečný člověk :). Doufám, že tu ještě dlouho vydržíš ;).

10)  Hellian  [18. 08. 2014 | 19:26]

Mal gratuluji a přeju ti hodně úspěchů jak na howrse tak i v realitě!:)

9)  Heart (na dovci)  [13. 08. 2014 | 20:12]

Mal.- jsi vyborna graficka a kamaradka i adminka. Nejde to slovne vyjadrit.. no proste jsi strasne fajn a preju ti abys adminovala porad. ^^ Mam te rada a rada jsem te poznala.. :3
Tvoje Heart al. Terus^^

8)  Air Rainy Hack  [13. 08. 2014 | 19:57]

Gratuluji Mal :)
Si naše sladká Malinka :D
Ráda bych někdy s tebou udělala rozhovor :)
Případně pokud souhlasíš, mě kontaktuj na howrse :D

7)  Malina  [13. 08. 2014 | 11:16]

MalinaDee však já vím ze jsme si psaly. :) Nezminovala jsem to tu hlavně i z důvodu ze to stejně nijak nic neovlivnilo :) jsem rada ze jsem te potkala a jeste víc ze jsem potkala vas všechny :)

Cece: Díky :)

6)  Cece  [13. 08. 2014 | 11:05]

CecePáni ten čas fakt letí, jsi super Mal :)

5)  AsDeeN  [12. 08. 2014 | 17:39]

AsDeeNMaliňáku ty si hlava děravá! Však my jsme si před tím nějaký čas psaly a když jsem zjistila, že jsi se přihlásila, řešily jsme žádosti jen my s Al, protože většina z holek někde "bzíkala". Nechci, aby to vyznělo jako protekce, protože protekce to nebyla, Mal si prošla vším jako ostatní zájemci o administrátora. Nepřimlouvala jsem se, jen jsem řekla, že by jsme to s tebou měly zkusit, protože jsem věděla, že po předchozích konverzacích s tebou mezi nás zapadneš :)

PS. Pro ty, kteří jsou nepříčetní, protivní atp. - Mal, je zářný příklad toho, že si nevšímáme jen zaslané přihlášky, nýbrž celkového přístupu dané osoby k nám, webu a naší práci :)

4)  andyfra  [12. 08. 2014 | 11:11]

Doufám v nějaký ten nábor adminů znova. Chtěla bych se přidat. :D

Jinak Malin... Moc ti závidím, krásné začátky!

3)  KoKino  [11. 08. 2014 | 15:41]

Jů,snad bude ještě někdy nábor adminů :( :) Jinak,Malí - Super!! =) Ani jsem nevěděla,že jsi byla na nějakém kurzu a prostě gratuluji,že to kdysi tak dopadlo! :D

2)  Alinia  [11. 08. 2014 | 12:19]

AliniaVeľmi pekný článok, Mal. Tuším, že sme ťa zobrali, lebo sa niekto začal veľmi prihovárať, že - presne citujem "nie je zlááá". Neviem, či som to nebola práve ja. A na skype by som to nedohľadala, lebo som si dala vtedy nejakú menšiu-väčšiu pauzu. Ale aj tak, sme veľmi rady, že ťa medzi sebou máme. ^-^ :)

1)  Blanuli  [11. 08. 2014 | 09:46]

BlanuliTak ať se ti daří. A taky ať jsi tu dlouho! Hodně štěstí i do reálu.

1