Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Youtuberky, youtuberi, youtuberčatá

http://howrse.jecool.net/gallery/av_diskuze3.png

Sú šialení, sú populárni, ale predsa sú to ľudia ako my! Poďme sa porozprávať o našich obľúbených youtuberoch! :)

Zdravím Vás všetkých pri ďalšej diskusií na téma! Dnes by som sa s vami chcela pozhovárať o youtuberoch.

 

Moji obľúbení youtuberi

Je ich kopa, neskutočne veľká kopa. Milujem ich vyjadrovanie, ich výzor, ich vtipy, čisté srdce a veľa ďalšieho! Určite to poznáte tiež, to šťastie keď Váš obľúbený youtuber nahrá nové video. Ten sprostý úškľabok, ktorý sa drží na Vašich perách celé pozeranie videa, možno aj dlhšie. Milujete, keď sa jej/jeho názory stotožňujú s Vašimi, ukazuje vám svet, ktorý ste nikdy predtým nevideli. Jeho záľuby, jeho kamarátov, jeho zábavky.

Medzi mojich najobľúbenejších medzinárodných youtuberov patrí nádherná Michelle Phan, ktorá si ma prednedávnom získala svojím čistým srdcom, krásnym hlasom a makeupom. Som hrozný fanatik do makeupu, takže jej kanál je pre mňa rajom na zemi. Hádam nemusím ani vravieť, že som videla všetky jej videá. O:)

Do zábavnej kategórie určite patrí kanál ThreadBanger a ich vtipné podanie pinov na pintereste. Určite stojí za pozretie napríklad toto video!

Onision, ktorý ma donútil zamyslieť sa nad sebou milionkrát a toto video mám hrozne rada.

Určite stoja za spomenutie aj Bethany Mota a jej DIY návody, CrazyRussianHacker a jeho ruská výslovnosť angličtiny pri vytváraní rôznych uĺahčovačov života, CutiePieMarzia, Marina Joyce, MayBaby, Rclbeauty101, PrankInvasion a StillaBabe09.

Na našej slovensko-českej (či česko-slovenskej) scéne ma zaujali iba 4 kanály natoľko, aby som im dala odber. A to: L3nChannel, ktorá už bohužiaľ nenatáča, Patty Patrícia, menameselassie a v neposlednej rade úžasná Teri Blitzen.

Ktorí sú vaši obľúbení youtuberi?


Youtube money

Téma, kvôli ktorej bol nejeden youtuber zhejtovaný, ale ja neviem pochopiť prečo. Youtube získava neskutočné peniaze tým, že na videá youtuberov dáva otravné reklamy, ktoré si musia spoločnosti/ľudia platiť. Je to skvelý spôsob ako si zarobiť nejaký ten peniažtek za tie hodiny práce, ktoré do toho youtuberi vkladajú. V iných štátoch, napríklad v Amerike za to dostávajú oveľa viac peňazí, na Slovensku to nie je veľa, aj keď máte veľa pravidelných zhliadnutí, ale koho by nepotešilo mať ohodnotenú finančne vašu prácu, keď youtube vám zaberá aj to málo voľného času, ktorý máte?

Čo si o tom myslíte vy?


Moja tvorba

Po veľmi dlhom čase, kedy som zamýšlala si urobiť vlastný kanál som to uskutočnila vďaka môjmu foťáku, ktorý som dostala na Vianoce. Vystupujem pod menom Alinia, rovnako ako na väčšine stránok. Moje prvé video som teda na youtube nahrala a rada by som Vám ho ukázala. Budem rada za akúkoľvek kritiku, radu, lajk, pozretie, odoberanie. Bola to veľmi zaujímavá skúsenosť, kedy sa mi triasli ruky, hlas a nedokázala som od trémy veľmi hovoriť, ale určite budem aj naďalej točiť videá a časom tréma hádam odznie.

A moja sestrička na svojom kanáli natáča tiež, videá so svojim rozkošným šteňaťom. :)

A čo vy? Natáčate tiež? Nebojte ukázať Vaše videá v komentároch!

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

22)  Wolf. W  [18. 01. 2015 | 07:16]

WolfJinak zapoměla jsem říct že zbožňuji táké Michaelu Neiglick točí vide co všechno její psi umí, prostě cviky. A navíc má 2 bordíky (border teriéry), na to, že to je lovecká rasa jsou učenliví ♥♥ =D Já svého psa také chci naučit co umí Alfi. Ale měl celkem dlouho zápal plic... =/.Tvoje sestra a Alfi jsou moc šikovný, když Kimovi bylo 5 měsíců byla jsem ráda že zvládá sedni, down, pac a trochu kolo =D
*Mimochodem Kim je taky bordík, ale to nikoho nezajímá =D

21)  Didi25  [17. 01. 2015 | 21:33]

Já mám nejraději Zoella, PointlessBlog, ThatcherJoe, JacksGap, Jim Chapman, OliWhite a další :)

20)  angelinka  [17. 01. 2015 | 20:23]

Můj nej YouTuber je MenT,Gejmr,Jirka a AnyOli

19)  Cecik  [11. 01. 2015 | 16:52]

Musím říct že jsem si tě představovala úplně jinak, fakt ti to moc sluší! :3 Jinak můjnejoblíbenější youtuber je Johny Valda má fakt boží videa :)

18)  anid  [07. 01. 2015 | 17:01]

anidNevím jestli ji někdo zná ale moc mám ráda defi :*:*:*

17)  Natka  [06. 01. 2015 | 18:43]

nataraJéjo super! Ja mám strašne rada Goga a Smusu. :-D

PS: Aj ja milujem make-up. ^^

16)  Wolf. W  [04. 01. 2015 | 08:40]

WolfJá na tvá videa koukat budu, už jsem ti dala i odběr =) Už se těším na ty jazykolamy =D
No chtěla bych se stát YouTuberkou, ale no..... nemám na to věci a ani čas =/
Jinak já make-up moc nepoužívám, vypadám v tom hrozně =D

15)  1anulka1  [03. 01. 2015 | 23:15]

ahojky, ja se divam na tyto youtubery/ky: Hoggy, fallenka a to jsou asi jedini na ktere se divam pravidelne. pak se divam tak ruzne...*yes* a pak ruzne kanaly s gumickovanim...:D

14)  Alinia  [03. 01. 2015 | 21:43]

AliniaForever: Ďakujem krásne za konštruktívnu kritiku. S výslovnosťou mám problém stále, furt mi niekto vraví, že by som mala viac otvárať ústa, ale keď ja mám trému, tak je to ešte horšie. Pokúsim sa to zlepšiť. Plánujem to tak, že mohla by som stíhať pridať video raz týždenne - čiže každý utorok by tam mohlo byť. :)
Aj ja som kedysi pozerávala Goga, ale už nie tak často, rada sa zasmejem, ale na Smusovom a jeho double vlogu. :)

jura24: Ooo, ďakujem krásne. Určite to nebude také hrozné! Správne osvetlenie dokáže spraviť magic. Áno, presne tak. Ja som už unavená z toho posudzovania ľudí podľa rasy, bohatstve, orientácie a podobného, čo si oni nevyberajú. :)

13)  Forever  [03. 01. 2015 | 19:37]

ForeverA jestli budeš přidávat pravidelně (kdyžtak napiš jak často budeš),tak se na tebe budu určitě koukat,mam rada když je nějaka youtuberka nováček a je z ni 'slavnější a slavnější' jako jsem to například viděla u stylewithme.Hlavně se nenechej urážet hejty snažit se co video to lepši kvalita a tak a prostě je neřeš,všimej si jen kladných komentářu,neřikam třeba dobře podana kritika je v poho ale hetjty jako př.fuj to je hnus di někam. nebo něco tak tak to nee.. :D

12)  jura24  [03. 01. 2015 | 19:28]

jura24Alinia: Ale i tak je to moc krásné video. A musím říct, že ti to na kameře moc sluší. Když si před kameru stoupnu já... No, nevím, jestli na to existuje vhodné slovo :D. Určitě se na tvoje další videa budu dívat. Jejich téma mě moc zaujala, jsem na ně hodně zvědavá, především na tu homosexualitu, protože je to dost odsuzované téma a nějak nechápu proč... Snad je jedno jestli miluji kluka nebo holku, ne? Hlavně, že ho nebo ji miluji.

11)  Forever  [03. 01. 2015 | 19:25]

ForeverNo ja sem teď strašně ulitlá na YT,nejvice se divam z kluku na Goga,Expla,Vadima a Vidraila.Z holek na Teri(Blitzen),Maky(Makyna016),Gabču(Gabrielle Hecl),Anetku(The Teengirlslook),Anittu Ball,Míšu(stylewithme),Shopaholic Nicol,Nicinku Koderovou,The Wendy,.. Je jic moc. :) :D
Také tě chválim za super téma! *yes*
Teď k tvému videu-Na to že je to poprvé je to fajn,příště zlepšit vyslovnost,nebo jako nešlo ti tam moc rozumět,Přistě třeba mužeš říkat co to jsou za produkty (značka) a to je tak vše.Je jasny že hned nebudeš mi tak super vide jako př. Teri,takže inak je to fajne a moc hezky se ličiš. ;)

10)  Alinia  [03. 01. 2015 | 18:22]

AliniaTakže, v prvom rade by som všetkým chcela poďakovať za zapojenie sa do diskusie, rovnako aj ako krásne komentáre na moje video, hrozne ma to teší. :)
Taktiež, ak chcete niekedy začať točiť, nebojte sa. Nemusí to výjsť, ale ak po tom túžite, zoberte tú šancu a určite sem potom pošlite videá, rada sa na ne pozriem! :)

jura24: Chyba v hlasitosti je moja, nahrávala som to na počítačový mikrofón namiesto normálneho, a keď som si to uvedomila, tak som mala celé video spravené, tak som iba zdvojnásobila hlasitosť, viac sa mi pravdupovediac nechcelo. :)

Sillia: Bola by som rada, keby ešte niekedy si ma niekedy nájdeš, v pondelok ak všetko klapne, tak plánujem točiť dve videá - "Homosexualita z pohľadu puberťáčky" & "Jazykolamy - slovensko-anglicky". To druhé video budem točiť cez skajp s jedným mojim americkým kamarátom, kde si navzájom budeme hovoriť anglicko-slovenské jazykolamy, čo môže byť celkom sranda, keďže ja už beztak sa musím veľakrát pobiť s anglickou výslovnosťou pri normálnych slovách. Taktiež tú homosexualitu chcem vybrať hlavne kvôli tomu, že sa stále stretávam s odsudzovaním týchto ľudí a mne sa to jednoducho nepáči, chcem vyjadriť svoj názor, porozprávať o tom. :)

9)  Sillia  [03. 01. 2015 | 18:12]

Youtube mě jednu dobu bral hodně, tedy před tím, než jsem přišla na to, že stejně jako videa na youtube můžu koukat i na seriály, které jinak nestíhám a zároveň se dozvídat o dalších.
Nicméně, když zůstanu u autorů, mě nejvíce oslovil Ati, na kterého koukám asi nejpravidelněji, docela jsem si ale oblíbila i Expl0iteda - tomu bych mohla poděkovat za to, že jsem se stala whoviankou, rozhodně Nejfake (hodně co se vážných videí týče, bohužel teď už moc ne), jednu dobu jsem měla ráda i GoGa, MadBros, občas se ráda podívám na Stejka a také jsem si oblíbila tvorbu od Asasire Toyotomi.
K Youtube Money nemám co dodat, vypsala jsi to tak, jak to je a jak to vidím i já.
Co se týče tvého videa (asi budu jediná, kdo se vyjádří, aniž by to viděl), tak asi bych se zeptala, jestli budeš točit hlavně videa o make-upu nebo i něco dalšího, jen jestli si Tě mám zapamatovat a někdy se zkusit podívat, protože make-up je něco, co jsem ještě nepoužila a snad ještě dlouho nepoužiju, protože už tak si obačas musím dát tužku a řasenku, a to jen při výjimečných situacích, a aniž bych dodělala jedno oko, už jsem naštvaná, že to trvá a je to piplačka, která mě nebaví. Nic proti těm, které to baví, co já vim, možná i já někdy budu potřebovat s tímhle poradit a na nějaké takové video si najedu. Tak jako tak musím obdivovat, žes to natočila, vlastně takhle obdivuju každého, kdo má odvahu si stoupnout/sednout před kameru, něco natočit a pak to dát na obdiv celému světu. Tohle je něco, čeho si cením na všech, co to dělají, protože na tohle já jednoduše nemám.

8)  ✝ᴱᴸᴷᴬ✝  [03. 01. 2015 | 15:58]

ElkaHWAhojky,
nejraději mám (podle pořadí to není) - Atishow,Hoggy,Naprosto Retardovaný(Agraleus),GetTheLouk,Petralovelyhair,Nejafke,Johny Valda,Smusa a AnetxSCHIZOPRENICx
nemám ráda Blitzen (má nudná a nezajímavá videa..)

tak nějak :D a mám Atiho tričko ♥ :-3

7)  CoolGirl ^^  [03. 01. 2015 | 09:04]

Ahoj,
podle mně jsou uzasni Hoggy, Stejk a TheMadKyo ♥

6)  jura24  [02. 01. 2015 | 19:05]

jura24První tě musím pochválit za úžasné téma a taky moc krásně sepsaný článek, opravdu moc pěkně píšeš :).
Mezi mé nejoblíbenější rozhodně patří překrásná Zoe Sugg alias Zoella, která je mým největším vzorem, Tyler Oakley... prostě miluji gaye :D, Alfie Deyes a Kristina Bazan :*.
Osobně si myslím, že někteří youtubeři by měli být finančně odměněni za jejich práci, protože jenom vybavení na natočení opravdu kvalitního videa určitě není levné, naplánovaní o čem dané video bude a jeho promyšlení také není otázkou jedné minuty, následné sestříhávání a všechny možné úpravy, které to obnáší, zabírají hodně času, takže já rozhodně nejsem proti tomu, aby někteří youtubeři dostávali peníze za jejich práci. Řekla bych, že v poslední době je to celkem běžné, především v Americe.
Tvé video se mi moc líbí :*. Jen občas jsem nerozuměla, co přesně říkáš, ale když jsem zvýšila hlasitost, bylo to zase v pořádku, ale možná to je i mým notebookem, už není nejmladší :D. A na to, že je to tvoje první video, klobouk dolů! :)

5)  Wolf. W  [02. 01. 2015 | 18:46]

WolfJá zbožňuju MenTa a Gejmra =D =33 Jsou skvělí jejich videa jsem začala sledovat v nemocnici. A od té doby jsem na nich závislá, jako vážně doporučuji nejíst a nepít, já jednou jedla oříšky a celý tablet jsem poprskala =D A taky zbožńuji Teri, Jirku Krále, GoGa,PewDiePie, CutiePieMarzia,Hoggy,Ati a Nejfake =)) =P Jinak tvoje video je úžasné =3 jsi hrozně hezká, taky bych chtěla mít takový vlasy. Nojo, ale já budu navěky žít s těma míma debilníma vlasma..... proč =/ AnDy Taky bych chtěla být YouTuberka, ale to se asi nikdy nestane =D

4)  Hellian  [02. 01. 2015 | 15:14]

moji oblíbení youtubeři jsou ment,gejmr a hoggy.
hoggy= miluju jeho videa. je hrozně vtipnej a miluju ty jeho ksichty.:P:D
ment a gejmr= jako dvojka jsou vážně skvělý. viděla jsem všechny jejich videa čarovného minecraftu.

K tvému videu= je fakt super. jo a jsi moc krásná! ♥♥

3)  AnDy  [02. 01. 2015 | 14:50]

Co se týče oblíbených YouTuberů, miluji petangames a Atiho.
Je to divné, ale právě ti mě vedou za MÝM snem stát se YouTuberkou. :D
A pak samozřejmě NaprostoRetardovaný,GoGo,MadBros,ViralBrothers,Hoggy,Stejk,Johnny Valda,TheMadKyo, Džejdý,NikolsLife,AkceCZ, Jirka Král, NejFake a Askagangsta.
Asi vše. xD

«   1 2 3   »