Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

VIP účet

http://www.howrse.cz/media/equideo/image/interface/vip/vip.png

Konečně je tu již dlouho očekávaný VIP účet. Vyplatí se, nebo je zbytečné si ho pořizovat? Více se dozvíš v tomto článku!

Jak se již Owlient/Ubisoft zmínil, VIP účet je navržen pro nejvěrnější a nejlepší hráče Howrse. Má nabízet spoustu výhod, díky kterým má být hra zajímavější a zábavnější. Je to tak? Podívejme se na to blíže.

 

Výhody VIP účtu

Oproti účtu Pegasus nabízí VIP tyto výhody:

  • Možnost mít až 200 chovných farem v 11 barvách
  • Na profil si můžete přidat až 40 oblíbených koní
  • 9 výměn týdně
  • Můžete týdně dát 6 dárků přátelům
  • Můžete nastavit až 10 sdílení účtu
  • Možnost zobrazovat VIP ikonku na profilu
  • Odstranění reklamy
  • Možnost koupit neomezený Heliův paprsek samostatně (bez Balíčku Harmonie)
  • Bonus Ozuby (+12 k jeho nejlepší dovednosti)
  • Filtrování soutěží podle výdělku nebo úrovně obtížnosti
  • Možnost uložit si oblíbená vyhledávání (prodeje, ustájení apod.)
  • Šance vyzkoušet si chystané funkce na Howrse
  • Můžete vytvořit až 2 týmy (k jednomu týmu mohou 4 hráči bez VIP)
  • Achillovu patu v Nyktině balíčku
  • U klisen s Heřiným balíčkem - možnost vybrat si pohlaví druhého hříběte

 

Další výhody dle Vaší libosti

Dále si můžete vybrat 10 výhod podle svého uvážení - lze měnit každých 30 dní. Všechny výhody najdete na obrázku.

 

VIP
Kliknutím zvětšíte

 

Podmínky pro nákup VIP
  • Pro nákup VIP si musíte zakoupit alespoň 100 pasů (nákup z rezervy se nepočítá)
  • Nebo se umístit v 50 nejlepších v pořadí: Obecné hodnocení, Počet trofejí, Počet vyhraných stužek, Prestiž JC, Výtvory

 

Cena
  • 1 měsíc za 10 pasů
  • 6 měsíců za 50 pasů (1 měsíc zdarma)

 

Týmy
  • Můžete zapůjčit koně s týmovou příponou
  • Můžete používat soukromá fóra pro členy týmů
  • Můžete se domlouvat se členy týmů na rezervacích připouštění

 

Shrnutí

Podle mého názoru je VIP účet pro běžné hráče zbytečný. Myslím si, že pro dobré hráče a elitní chovy je tato možnost přínosem. Nejen, že je to s VIP přehlednější na komunikaci, ale i co se týče bonusů tak se koním na Grand prix určitě hodí. Velkou výhodou je také zvýšení šance u jednorožců a pro chovy právě zaměřeny na jednorožce je to určitě důležité. VIP účet mohu doporučit hráčům z elitních chovů ale pro běžné hráče je to spíše nevyužitý luxus.

Jaký na to máte názor Vy?

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

10)  Malina  [29. 11. 2013 | 19:15]

MalinaVíte asi ne každý z vás bude vědět co je to Utopie. Ehm vysvětlím vám to takhle. Bude svět(v tomto případě herní server Howrse) kde jsou nějací obyvatelé(v tomto případě hráči). Ti svým způsobem vykonávají nějakou práci(blupují koně,zvyšují GP apod..) a teď si vezměte jak by to vypadalo kdyby každý dostal božana třeba za 1000equus. Jasně měl by ho každý, ale měl by ho ten který má koně s GP 350, na cíle kašle na hře se moc nevěnuje, na druhé straně je člověk, který blupuje koně, sbírá pracně RB, na hře tráví hodně času apod...myslíte, že by to bylo spravedlivé? Asi ne co? Navíc co se týče nákládů na pasy tak zase podívejte se na to z druhé strany. Představte si, že váš táta/mamka dělá vývojáře nějaké online hry. Každý den vymýšlí nové a nové funkce, designy koní apod..stráví nad tím nějaký čas, věnuje tomu úsilí apod. Teď si vezměte jaké by bylo kdyby třeba teď před vánoci přišel domů s tím, že nedostal výplatu nebo ji dostal nižší protože zaměstnavatel na to neměl. A proč? protože si nějaká malá holka řekla, že pasy jsou k ničemu, přesvědčila takhle půlku hry a hra zkrachovala. A jaké je to z pohledu třeba malého dítěte toho vývojáře? Když nebudou mít jí zaplatit kroužky nebo školu, popřípadě účty za dům apod..? Asi né moc příjemné že? Neříkám aby si někdo kupoval pasy jen, že z peněz za ty pasy lidé taky nějak žijou tak myslím, že je zbytečné si takto stěžovat. Nebo ne? Mal..

9)  zelí  [29. 11. 2013 | 15:10]

seasanajdou se tu i hráči s 500 dny+ bez božanajako třeba já. Svým spůsobem mi to ,ale nevadí, protože raději než abych ho vyhrálo v rohu nebo loterii si na něj ušetřim. Pasy, bez nich by to nečli, sice si spousta lidí myslí, že by bez nich bylo líp se mýlí. Ano "všichni by měli všechno atd..." Nepřipomíná vám to něco? Mně teda jo, hodinu dějepisu kde ksme se učili o komunismu a jak se pak protiněmu lidé bouřili a skončil sametovou revolucí .... . Nebudu váms tu poučovat o hisorii ČR tento příklad jsem použila jako přirovnání. Tak co opravdu to chcete???? Já teda ne ....

8)  Yennefer  [28. 11. 2013 | 22:45]

YenneferMyslím si asi jako spousta lidí že možná je to dobré pro chovy grand a tak, a pro obyč. hráče zbytečné ale vrátím se k věci... Píše se tu že je howrse stáje nespravedlnější, mohlo by mít přínosnější ceny ... atd... Mno co si tu budem vykládat .. je to pravda a já si myslím že howrse by mohlo tzn. ulevit v tom smyslu že je sice hezké že pro nás vymyslí nové akce atd. ale mohlo by být pohodlnější.. Chápu žádný člověk na howrse nemá IQ např. 1,000,000 ale je pravda že by mohlo být o něco i levnější.. Tak jako ceny v prodejích mi nevaděj ale co mi vadí bude asi to kupování pasů. Proč to nemůže být že já nevím např. já co to hraju dlouho(197 dní) a snažím se nemám žádného božana a mezitím holka co má 45 dní má Frost a Snowcake nebo jak se to píše ale myslím že by teda mělo něco dělat. Mohla by být ta banka co se šíří po (skoro) celém howrse a nebo by si aspoň někdo mohl vybrat božana a měl by ho/ji.. Aspoň na chvíli, aby zjistil jaké to je ho mít. A na nějaké VIP účty a tak se vykašlu. Ty jsou mi jedno ale když howrse vidí že chceme aby to tu bylo lepší tak aspoň 1 nápad asi z 5000 nápadů (jako např. ta banka) by mohly schálit nemyslím že je v tom nějaký háček.A to bude asi vše:):) Naika007

7)  Malina  [28. 11. 2013 | 22:03]

MalinaCo se týče mě osobně tak VIP je celkem dost dobrá výhoda, a hodlám zamakat a na těch 6měsíců ho koupit..tohle je podle mě výhoda pro členy elitních chovů kde se to vyplatí :)

6)  simakapo  [28. 11. 2013 | 19:13]

simakapoKdyž získám přístup k VIP účtu možná si ho koupím.:D

5)  imascakova  [28. 11. 2013 | 16:45]

imascakovaJako 50 pasů na 6 měsíců je trošičku moc :) Dala bych rozhodně menší cenu . Výhody super,ale ty týmy by mohly být přístupné i bez vip (jako myslím jejich vytvoření)

4)  zelí  [26. 11. 2013 | 20:48]

seasacena by mohla být mižší, 6pasů/1m, ale je to určitě velký přínos.:)

3)  T.ý.n.k.a.18  [26. 11. 2013 | 19:35]

Myslím, že je to až moc drahé... Howrse se podle mě teď stává čím dál tím víc neférové...

2)  Darkwhite  [26. 11. 2013 | 19:18]

Poněkud zbytečné pro obyčejné hráče. A zakoupit si 100 pasů? To bych musela být Lady Gaga, abych si to vůbec mohla dovolit. Pro Jumpery a Pandory je to fajn, ale i tak, já se v těch "vylepšeních" ztrácím.:[

1)  andělka1950  [26. 11. 2013 | 17:08]

Tak můj názor na tohle je, že hra se stává čím dál tím víc nespravedlivější.
Tak například začneme u automatického kupování koní. To je podle mě hloupost. Hráči, kteří nemají tento VIP účet (dále jen VÚ) nemohou nikdy v životě koupit laciné koně, když budou v prodejích připojeni i hráči s VÚ (konkrétně bych mohla jmenovat několik hráčů, kteří laciné koně v prodejích aktivně kupují).
Vím, že je i teď složitější koupit něco v prodejích ale tímhle se ta šance o hodně znižuje.
Další věc je, že si účet nemohou koupit všichni.
A když si můžete VÚ pořídit jen, když jste si koupily 100 pasů (v přepočtu min. ceny 1 pasu dáte cca. 2 000 Kč do obrázků na internetu - nechci sem ale tahat finance, ale ne každý si to může dovolit) se mi to zdá poněkud nefér.
A taky ty prestižní hráči. Ne každý se věnuje howrse natolik, aby byl mezi 50-ti v daném pořadí.
Takže VÚ mi přijde poněkud zbytečný.
Samozřejmě že elitní chovy jako je Pandora, Holstein Schatze (nebo jak se to píše) a samozřejě i jiné elitní chovy tuto nabídku uvítají ale ne každý hráč bude chtít spojit své koně do jedné přípony. Já osobně bych tedy chtěla zústat u té své.
Také je nefér přihlásit koně do soutěže, trošku jsem to nepochopila jak to bude fungovat ale tak budiž ...
Jako plus tady ale vidím automatické nastavení vyhledávání, to bych uvítala i já.
Co se týče ceny je až moc přestřelená, protože ne každý dokáže tolik pasů vydělat. I když je pravda, že za měsíc lze získat až 11 pasů bez toho, aniž by jste prodávali koně (1 z rezervy a 10 za staré koně do nebe)
Takže celkový názor na VÚ mám takový:
Je to celkem zbytečné a pro obyčejné hráče nespravedlivé.
Mohli by ho dát pro všechny hráče např. na 2-3 dny na zkoušku aby si to mohl každý vyzkoušet a potom mu nabídnout, zda si to chce nebo nechce koupit. Protože když dáte 10 pasů za něco, co nakonec nepotřebujete tak mi přijde škoda těch pasů.
Je to ale každého názor a já mu ho neberu, ať si klidně každý VÚ pořídí, já si ho ale nikdy nepořídím protože své finance vložím do něčeho jiného než jen do obrázků.

Mějte se tu hezky a doufám, že s kolem mého názoru neseběhnou hádky, že nemám pravdu, užijte si zbytek odpoledne, a1950

PS. odpusťte případné překlepy

«   1 2 3