Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Rozhovor se Zaarou

http://howrse.jecool.net/gallery/av_rozhovor3.png

Rozhovor pro Vás připravily hráčky MAJLA7 a buli :)

1. Co tě k tomu dovedlo a jaký byl tvůj cíl při zakládání webu Howrse.jecool.net?

Můj cíl nebyl naprosto žádný, zpočátku jsem si ani nemyslela, že se budu tolik angažovat - měla jsem opravdu být jen ten človíček na pozadí, co se stará o technické věci a chod webu. Jenže to nějak nešlo, když už jsem stránky vypiplala od nuly, tak je těžké se držet zpět. Navíc mě baví vymýšlet soutěže a (pokud je to dobré téma) psát články. A pro zajímavost - založit web vůbec nebyl můj nápad - celé to spískala Alassëa ;).

 

2. Jak dlouho ti trvalo udělat tento web "slavným", jak jsi ho ze začátku propagovala a byl oblíbený jako teď?

Upřímně řečeno - netuším. Já návštěvnost vůbec nesleduji a ani se nijak nesnažím web propagovat. Takže všechno je to práce Vás čtenářů - to, že si Vy dáte do profilu naši ikonku/odkaz, nás dělá "slavým webem" (děkujeme ;) ). Obecně si ale myslím, že to závisí hlavně na obsahu a na chování adminů - pokud bychom zde neměly kvalitní články, soutěže, grafiku a na každého byly nepříjmené, tak bychom asi tolik návštěv neměly.

 

3. Co máš ráda na Vašem webu a vadí ti, když tam někdo napíše kritiku?

Vypíchnout jednu věc, co mám ráda, nelze :). A kritika mi nevadí - pokud je opravdu konstruktivní a není to "kritika" typu 'je to tady hnusný, já to umím líp'.

 

4. Čemu byste se chtěly věnovat v budoucnu na webu?

Určitě se snažíme web zlepšovat v každém směru - ať už jsou to zajímavé články, soutěže a akce, tak například i zpřehledňování webu a zvyšování kvality obsahu (grafika).

 

5. Co chcete ještě zlepšit a v čem si myslíte, že jste vážně dobré?

Momentálně se soustředíme na vylepšení sekce grafiky. A v čem jsme dobré? Poslední dobou je to asi hlavně ta grafika a soutěže - ono taky na HW se toho zase tolik neděje, takže vyplňovat web jen články o HW je málo :).

 

6. Jak jsi se dostala ke grafice?

Přes jednu povídku - tenkrát se mi líbila natolik, že jsem se rozhodla vytvořit k ní tapetu (wallpaper). A pak už to jelo :).

 

7. Jak dlouho se grafice věnuješ?

Od listopadu 2009, takže 3 roky.

 

8. Bavilo tě dělat grafiku pro ostatní hráče, i když si psali o rady jak vložit HTML?

Ze začátku mě to bavilo, jakmile toho ale bylo moc a nestíhala jsem, tak jsem ztratila do grafiky chuť. Někteří lidé si jí ani nevážili. Radit ohledně HTML mi nevadí, pokud to není pořád dokola to samé - přijde mi, že někteří si spíš myslí, že jim to příště udělám/poradím jim zase a tak se vůbec ani nesnaží se něco naučit. Já jako samouk tohle nechápu. V životě taky nedostanete nic zadarmo...

 

9. Jak dlouho trvá udělat (vytvořit a nakódovat) takovou šablonu na web?

To se může lišit podle složitosti a zkušeností autora. Grafický návrh - pokud máte dobrý den :) - může zabrat pár hodin. Pokud ne, tak se s tím můžete trápit i několik týdnů. Co se kódování týče, tak to je hodně o zkušenostech. Taková šablona, jako máme my na webu, mně osobně zabere tak 2 dny čistého času. Kdo by ale seděl 2 dny nepřetržitě u počítače, že? Obecně pokud se mi daří, tak mi taková šablona (grafika i kódování) zabere necelý týden.

 

10. Kde bereš tak nádherné nápady na prezentace?

Vůbec nevím - přijde mi, že dělám pořád to samé :D. Jinak bych ale asi tipla, že za to může praxe :).

 

11. Máš nějaké cíle, které chceš na Howrse dosáhnout?

Přiznám se, že momentálně se HW vůbec nevěnuji, takže ne :).

 

12. Jaké plemeno se ti na Howrse nejvíce líbí a byla bys ochotná ho chovat s ostatními hráči?

Už od začátku mi učaroval fríský kůň, do chovu bych ale asi nešla. Vím, kolik to dá práce a času, nejspíš bych chov jen brzdila :).

 

Moc ti děkujeme za rozhovor. Chtěla bys něco vzkázat čtenářům webu?

Já děkuji Vám. A vzkázala bych snad jen to poděkování za to, že k nám chodíte a pomáháte nám se zlepšovat :).

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

7)  zelí  [15. 09. 2013 | 13:06]

seasaZaara: Děkuji,
samozřejmně to platí pro celý váš tým:), ale stejně můžete za to, že je web populární Vy, protže se dá dobře rozenat web který je dělaný pro popularitu od toho který je dělaný pro ostatní.
A proto se čtenáři pořád vrací, přivádějí nové a vy máte důvod proč pokračovat, zase se vracící...

6)  Zaara  [13. 09. 2013 | 21:36]

Zaarazelí: Ahoj, děkuji moc za pochvalu, ale bylo by nefér, kdybych si smetanu slízla sama :). Nejsem tu jediná adminka a občas se webu vůbec nevěnuji - takže to není jen má zásluha ;). Navíc to opravdu děláme pro Vás čtenáře a za to, že sem stále chodíte, patří velké díky i Vám :).

5)  zelí  [11. 09. 2013 | 21:13]

seasaZaaro, řeknu ti tajemství tvého úspěchu, web děláš pro nás pro ostatní hráče kerým chceš pomoci , svými znalostmi a skušenostmi z howrse, to platí i pro grafiku i když ti pak nezbývá moc času na tvůj vlastní účet, ale i přes to to pro nás děláš a taky tě to hodně baví, určitě to neděláš jen pro popularitu , ta je jen bonus za tvou snahu a odhodlanost pomoci, že je to pravda;).A za to tě moc obdivuji :). ((doufám , že si tenhle komentář jednou přečteš))

zelí:*

4)  Rexo  [30. 12. 2012 | 10:08]

Ahoj,
tady jsem poprvé (na téhle stránce),ale bylo to prííma!!!Moc se mi tu líbí.Asi si to přidám do oblíbených záložek*rofl*Fakt je to tu hezký,budu sem chodit často,až asi chcíp!a hotovo:O*rofl*

3)  Alassëa  [28. 12. 2012 | 20:40]

AlasseaMno tak víš že se mnou je to těžký, ale dozaložení webu si šla dobrovolně ani tě nebylo třeba moc přemlouvat.:* Oslanda: Myslím, že jsem to byla právě já.:[*rofl*

2)  Oslanda  [28. 12. 2012 | 18:02]

Zaaro
kfo tě seznámil s Howrse?;)

1)  Katka   [23. 12. 2012 | 15:18]

123katka123Moc krásný rozhovor! Děkuji MAJLA7 a buli, že byly ochotné a udělaly rozhovor s jednou z adminek tohoto skvělého webu. Tento web je moc krásný a určitě dá mnoho práce ho udržovat v takovém skvělém stavu proto palec nahoru.!:)

1