Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Rozhovor s *Malinou*

http://howrse.jecool.net/gallery/av_rozhovor3.png

Rozhovor zaslala hráčka andik00.

Ahoj, jak jsi se k Howrse dostala?

Ahoj. Tak k Howrse mě přivedla kamarádka, která tuhle hru objevila náhodou na facebooku. V té době bylo CZ Howrse ještě v "plenkách". Ihned jsem se zaregistrovala a od té doby ji hraju pořád.

 

Měla jsi dříve nějaký jiný účet a jak vlastně vznikla tvoje přezdívka?

Ano měla. Tohle je v pořadí můj druhý účet. Dříve jsem zde hrála pod nickem Rebelka111, ovšem mojí blbostí jsem o něj přišla. Asi týden na to vznikla *Malina*.

Jinak co se přezdívky týče byla to naprostá náhoda. Seděla jsem u pc nad skoro vyplněným formulářem, ale přezdívka mě nenapadala. Až v tu chvíli když jsem se šla napít a uviděla jsem tu etiketu: Mattoni: Malinová tak mě to napadlo :) A tak vznikla Malina.

 

Jsi momentálně v nějakém chovu? Jaké chovy jsi vystřídala?

Momentálně figuruji v chovu Hunter o Eiriin(irský hunter). Z těch dřívějších chovů můžu vyjmenovat třeba Buenos Aires(AKK), Noble from Pandora(klusák) nebo Coreu de Cheval(klusák).

 

Jaké je tvé oblíbené plemeno na Howrse??

Přímo oblíbené asi nemám každé plemeno má něco do sebe. Ale takovým "osudným" plemenem na Howrse se pro mě stal asi Francouzský klusák kterého jsem chovala na předních příčkách přes půl roku.

 

Jaký máš názor na změny na Howrse? A co říkáš na obvinění marsky za používání skriptů?

Změny beru prostě tak jak jsou. Nepřidávám se do nějakých protestů apod... je fajn, že Owlient se hru snaží táhnout dopředu, a že ji stále a stále mění. Hlavně nejvíce obpuju, že mají pořád nápady na vylepšení apod..protože ne každý by měl stále tolik nápadů. Jinak co se marsky týče tak tohle šlo celkem hodně mimo mě jelikož na forum zas tak často nechodím tudíž jsem o tom ani moc nevěděla až později z těch avatarů a plakátků. Myslím si že marska je fakt skvělá osoba, ale k jejímu obvinění nemůžu nic napsat jelikož nevím jak to bylo doopravdy.

 

Kupuješ si pasy, pokud ano, jak často?

Pasy si občas koupím, když mám zrovna peníze a chytnu ufo +2 kde dostanu 3pasy za cenu jednoho jinak ne. Nemám to zapořebí já se necpu někam na přední příčky, nemusím mít hromady božanů apod.. Hraju pro zábavu tak nemám důvod cpát do toho skutečné peníze. Ale každý má na toto jiný názor. :)

 

Jaký je tvůj největší úspěch?

Za svůj největší úspěch považuju asi že jsem se stala adminkou fanstránky. Je to pro mě čest přidat ke skupině největších grafiků téhle hry a nesmírně fajn lidí. Děkuju moc.

 

Děláš grafiku, že ano? Jak ses k ní dostala?

Ano grafiku tvořím. :) Ke grafice jsem se dostala až přes Howrse už na starém účtu. Obpovala jsem ty prezentace a avatary a chtěla jsem to umět taky. Začínala jsem na howrseinfo a glitterfy později jsem přešla na různé grafické programy..hledala jsem různé návody až jsem se to nějak naučila :D

 

V jakých programech pracuješ?

V tuhle chvíli ovládám Gimp 2, PhotoFiltre, PF Studio X, PhotoScape, Real World Paint, částečně Photoshop cs5, a částečně PS cs 6 :)

 

Chtěla by jsi vzkázat něco čtenářům? Jinak děkuji za rozhovor :).

Hrajte poctivě a nezabývejte se zbytečnostma. A hlavně chovejte se tu tak jako ve skutečnosti a nehrajte si na někoho jiného. A nakonec malý vzkaz: Stay strong and believe that everything is possible.

Já děkuju :) Mali

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

3)  BlackTea°  [24. 09. 2013 | 12:56]

Zuzuazuzu<3 Nádhera, hlavně ten poslední vzkaz (:

2)  Nayira  [18. 09. 2013 | 18:06]

NayiraNjn, naše Malča :*:*:D

1)  kobík  [18. 09. 2013 | 15:54]

kobikPovedené:)

1