Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Rozhovor s -Inioni-

/gallery/av_rozhovor3.png

Zajímá vás, kdo je to ona záhadná -Inioni-? Jak by si představovala Howrse? Neváhejte a ponořte se do otázek, co si pro nás připravila hráčka zeměkoule!

1) Jak si přišla ke svému jménu?

Ke jménu Inioni jsem přišla už před velmi dlouhou dobou, už to bude asi dva roky. =) Sama jsem ho vymyslela, čirou náhodou jsem zrovna vymýšlela nějaké jména a napadlo mě Inioni. =)

2) Baví tě howrse, nebo chceš něco změnit?

Jestli mě baví, to jde těžko říct. Nebaví mě se starat o koně (což už vlastně ani nedělám =D), o JC (které je mimochodem strašné =D), prodávat zbytečné koně, nervovat se tím, co si koupím za pas, už na Howrse není moc věcí, které by mě bavili. Baví mě většinou jen nějaké akce, pokud-li jsou dobré, nebo starání se o dobré koně, které aspoň stojí za to mít. Hlasování v KP mě taktéž baví, i různé kvízy, které sem někdy Ow dá. Nemůžu ale přesně napsat, co mě tu opravdu baví a co ne, ale aspoň jsem napsala několik věcí, které mě právě napadli.

Co bych změnila? Jejda, tak to by byla spousta věcí. =D Změnila bych třeba ty nové přejmenování věcí zpět k normálu, třeba Znovu na Dalphiny vavříny, jak to bývalo. Zdá se mi zbytečné to přejmenovávat. Přidala bych kecko, které by bylo "střežené", jako že kdybyste chtěli napsat sprosté slovo a odeslat to, tak by vám to nepovolilo odeslat, protože by to nějaký program poznal. =D Změnila bych cenu nakupování pasu za Equus, jelikož je to celkem drahé. Když máte jenom 10 000 a chcete si za Eq koupit pas, tak vás to přijde celkem levně, ale když máte 110 000 Eq tak vás to vyjde kolem 20 - 30 000 Eq, což se mi zdá dost hodně. A teď si představte, že máte přes milion a chcete si za Eq koupit pas. Hooodně Equus dolů. Takže tohle bych také změnila, abychom si třeba každý druhý pas koupili za 20% z rezervy a každý první zadarmo. To by bylo výhodné. =D Další věc, kterou bych chtěla změnit, jsou akce. Vážně mě nebaví dojít domů, udělat si úkoly atp., jít na Howrse, párkrát kliknout na políčka v akci a potom dalších 10 hodin čekat na další kliknutí. Vážně nestojím o to se ve dvě hodiny ráno probouzet, abych si klikla do akce! To bych také změnila, dávala bych akce, v kterých se vždycky má co dělat.Třeba závody, že byste si vybrali nějakého koně, trénovali ho tak, že byste si klikli na okénko kde by třeba byl napsaný "Klus" a potom byste šipkama "ovládali" svého koně, že byste s ním jezdili po lese, vyhýbali se překážkám, přeskakovali je atp. Nebo "Drezura", kde byste také pomocí šipek ovládali svého koně a učili ho krokům, které je potřeba umět, abyste něco vyhráli v soutěži. A když už byste měli svého koně vytrénovaného, tak byste s ním jeli na závody a kdybyste třeba 15krát po sobě vyhráli, tak byste mohli jet na šampionát.

A všechno by to vypadalo tak, že když je 6 hodin ráno, v akci u vašeho koně je také 6 hodin ráno. Když je 20 večer je tam také 20 večer. A v průběhu dne, jak byste chtěli, byste svého koně navštívili a třeba ho vyhřebelcovali, pohladili, nakrmili a uložili ku spánku.Něco takového bych dala! A jako odměny bych dala to, že když svého koně dotrénujete v daném "oboru", třeba drezura, tak byste něco vyhráli, něco cenného, ne jenom 10 jablek, ale třeba Balíček Harmonie.

Takhle by měla vypadat pořádná akce! =D

3) Chtěla bys být nejlepší?

Ani ne. To by mě všichni otravovali stupidními zprávami a já bych měla zaplněnou poštu, nebo by si na mě mohli vymýšlet lži. Prostě něco takového. =D Jsem s spokojená s tím, co mám. =)

4) Máš ráda pomeranče?

Samozřejmě. Pomeranče - mňam! =D (Ironií je, že někteří lidé pomeranče nemají rádi, ale přitom pijí pomerančový džus! =DD)

5) A máš ráda mě?

Jistěže! Jsi moje kamarádka (nejlepší? =D), skvělá holka a stejný šílenec jako já. =DD

6) Jak často se vyskytuješ na Howrse?

Vždycky jednou za den se na Howrse přihlásím (ale jsou i dny, ve kterých jsem se nepřihlásila =D) a většinou jsem přihlášená, akorát nesleduji Howrse, ale něco jiného. =D

7) Kolik miláčků (koní) máš?

Pfů, to je zákeřná otázka. =D No, tak asi nejmilejší koník, kterého mám je Wyeth (50 hvězd znamenitosti, íííí =D), a potom ještě pár koníků z Hanoveráků, ale ty se mi nechtějí vypisovat. =DD

8) Jsi v nějakém klubu či skupině?

Jsem ředitelkou Klubu Divokých koček, který jsem založila ještě s jednou hráčkou. Už se mu

ale nevěnuji a je... ehm, neaktivní. =D

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

5)  KoKi  [16. 02. 2014 | 11:39]

KoKiTaky by se mi líbily virtuální akce! :P To by bylo prostě super! :3
Váš,Lileček :)

4)  Nikol Pekárková  [25. 11. 2013 | 15:22]

MackaCZSouhlasím s těmi Akcemi, bylo by to super:D

3)  Jane Darknes  [13. 11. 2013 | 18:19]

Ten nápad na akci se mi moc líbí ^.^

2)  Verunn  [08. 11. 2013 | 11:22]

V těch akcí má úplnou pravdu. Tohle by si měl Owlient přečíst!;)

1)  Katka  [02. 11. 2013 | 10:37]

Velice pěkné. A s těmi akcemi - máš pravdu. Já bych něco takového taky chtěla...

1