Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Rozhovor s hráčom Gray

/gallery/av_rozhovor3.png

Môžete ho poznať hlavne z fór, kde sa aktívne zapájal do nových zmien na Howrse, ako chovateľa Criollov s hráčkou Bimbaby, alebo bláznivého chalana z Kanady. Otvorte článok a prečítajte si čo nám o sebe odhalil hráč, ktorý sa schováva pod prezývkou Gray! :)

1. Začneme klasicky : Ako si sa dostal k Howrse? Aké si mal pocity z hry máš pocit, že sa terajšia atmosféra od tej vtedy líši?

Myslím, že rovnakým spôsobom ako ostatní hráči. Na jednej stránke som zbadal reklamu na howrse, tak som si povedal, že vyskúšam, čo to vôbec je. Samozrejme, že ma to poslalo na inú verziu ako je slovenská, ale časom som sa dostal aj na slovenskú. Začal som skúmať (lepšie povedané pozerať) ostané verzie a rozhodol som sa zaregistrovať sa aj na slovenskú verziu. Ako som už niekoľko krát spomínal, komunita (teda hráči) na slovenskej verzií je veľmi zvláštna. Veľa hráčov sa obhajovalo, že "hrá na vlastnom piesočku" a ostatné ich nezaujíma. Myslím si, že to nie je veľmi dobrý postoj, pretože týmto spôsobom sami pomáhaju k zániku verzie. Avšak, aspoň malá skupina ľudí, vie čo sa deje a nemá zakryté oči. Momentálna situácia je rovnaká, ako pred mojim odchodom, rozdieľ je len v tom, že prestali tzv. protesty, vzbury a snahy k zastaveniu nepodstatných zmien.

2. Na začiatku si nebol tak populárny, ako teraz a tvoje meno v hráčoch nevyvolávalo to, čo teraz (poväčšine to budú dlhé komenty a svojské názory). Čo myslíš, kedy si začal byť tak viac známejší a viac si sa do tej Komunity "vložil" a začal si viac presadzovať svoje  názory?

Nepovedal by som, že som slávny (alebo že som bol). Neviem, čo si ty (alebo niekto iný) predstavuje pod pojmom slávny, ale ja sa za slávneho nepovažujem. Je pravda, že po čase som začal byť aktívnejšií v komunite, ale to len preto, lebo som zistil akým smerom "kráča" slovenská verzia. Ja svoje názory nepresadzujem (teda dúfam, moc tomu slovu nerozumiem), len ich vyjadrujem, je na iných hráčoch čo si budú o ňom myslieť a či s tým budú alebo nebudú súhlasiť. Nikdy som nikoho do ničoho nenútil.

3. Mal si nejaký cieľ, ktorý si chcel na Howrse dosiahnuť, alebo si hral len tak, bez nejakých vopred stanovených predsavzatí?

Howrse som hral z nudy. Zabíjal som voľný čas počas učenia, alebo počas školy. Nemal som žiadne ciele, ktoré som chcel dosiahnúť. Howrse bola pre mňa zábavka

4. Prejdime na tvoje súkromie, len tak zľahka. Na Howrse si považovaný za vplyvnú "smotánku" ktorá si povie čo má na jazyku a kašleš na to, čo si o tebe kto myslí. Máš mnoho priateľov aj nepriateľov, snažíš sa zapojiť do všetkého, čo sa deje .. si taký aj v realite alebo len v hre?

Za čo som považovaný? Ako, som v šoku. Ja sa za niakeho top hráča nepovažujem, ale dobre ... Každý má niakych nepriateľov a priateľov. To je normálne, v hre sa to dá očakávať. Skôr by som povedal, že keď s tým mám niaky problém, alebo mám potrebu sa k tomu vyjdariť, tak to spravím. Takže nezapájam sa do všetkého čo sa deje. Neviem za akého ma považujete, ale v realite som v podstate rovnaký. Nenechám si skákať po hlave, ale poviem svoj názor, alebo sa začnem hádať. Lepšie povedané, nie je dobré sa so mnou začať hádať, alebo byť jeden z tých, ktorý ublížil mojej rodine či priateľom <3.

5. Keď sme už pri tvojom súkromí ... podľa fotky by sa dalo povedať, že baby za tebou letia ako za výpredajovými kúskami oblečenia. Howrsáčky sa určite potešia, ak im povieš, aká by mala byť/vyzerať tvoja priateľka?

Fúha, tak toto je naozaj pekná lichôtka xD. Neviem, či baby za mnou letia, ako si to ty nazvala, ale okej. V prvom rade, by musela byť úprimná, mať ma rada ... trocha krásy by nezaškodilo. Celkovo aby bola taká, aká je a nehrala sa na niekoho, kým v skutočnosti vôbec nie je.

6. Tak teda ďalšia otázka, aby ťa ľudia lepšie spoznali. Čo máš rád a čo naopak, rád nemáš?

Toto je otázka na zamyslenie ... V prvom rade mám rád svojho psa, priateľov, rodinu .... Čo nemám rád? Ľudí ktorý ublížili mne, alebo mojim praiteľom. Z duše nenávidím špenát, karfiol, a šampióny.

7. Myslíš si, že robíš niečo také typické pre teba? Že to nerobí nikto iný len ty, taký tvoj zaužívaný zvyk?

Myslím že nie. Možno sa liším s tým že pri každej mojej činnosti potrebujem hudbu. Dá sa povedať že som aj na nej závislí. Pri hraní hier, pri učení atď.

Myslím, že nie. Možno sa liším tým, že pri každej mojej činnosti potrebujem hudbu. Dá sa povedať, že som aj na nej závislý. Pri hraní hier, pri učení, atď. Väčšinu svojho času trávim so svjojím psom, ale to asi väčšina ľudí. Avšak ten môj pes so mnou spí, keď mi skončí prednáška, alebo mám už dosť učenia, tak ideme spolu von. Práve ma napadol jeden zaužívaný zvyk. Ak mám depku alebo zlú náladu, viem za kým ísť. Za svojim psom - Mailom <3

8. Ak by si dostal šancu, niečo vynaliezť .. čo by to bolo? Spravil by si niečo v prospech ľudstva, alebo naopak?

Áno, určite by som túto šancu využil. Bol by to prístroj, ktorý by neznečisťoval životné prostredie a, samozrejme, napomáhal aj ľudstvu. Neviem presne povedať, čo by to bolo, to by som musel trocha dlhšie rozmýšľať. Niečo na spôsob solárneho panelu, autá na elektrinu, umelo vytvorený papier, či drevo aby sa nemueli vyrubovať lesy, liek na rakovinu a plno iných vecí, ktoré ma momentálne nenapadnú. Určite by som spravil niečo v prospech ľudstva, nemám dôvod škodiť ľudstvu, aby bolo na tom horšie, ako je ...

9. Osláviš dnes Halloween, alebo si už na takéto veci príliš starý? :P

No, určite ho oslávim :D. Ľudia v Kanade bláznia z Halloweenu (to, čo som dnes v uliciach videl mi to len potvrdilo :D). Kamoši majú v pláne spraviť moju narodeninovú oslavu v duchu halloweenu, takže to určite oslávime :D.

10. Už aj vieš za čo pôjdeš?

Čo? Ja sa prezliekať za niaku príšeru nebudem :D

11. A o čom je podľa teba Halloween? xD

To ani ja netuším. Asi kvôli sladkostiam alebo strašeniu :D

12. A myslíš, že ľudí nastrašíš takýmto výzorom (bez masky)? Skôr ich pritiahneš :D

Ja neviem, ja som sa nikdy neprezliekal za niaku príšeru :D. Niektorí sa tak divne oblečú, že ťa to niekedy naozaj vystraší. Pre mňa je to len ďalší deň, avšak je to trocha odlišný (dooosť bláznivý) deň. :D

13. To má naozaj vystrašiť, o tom je Halloween, aspoň to si väčšina ľudí myslí :D Čiže ty sa na Halloween správaš rovnako, ako každý deň?

Ale to zasa nie. Väčšinou sa na Halloween robia rôzne párty, tak sa idem zabaviť. A taktiež sa niektorí ľudia správajú ako blázni, takže sa môžeš celý deň dobre zabávať.

14. Posledná otázka : Si spokojný s rozhovorom, alebo si očakával od toho niečo viac? *a teraz bacha na to, čo povieš! :D*

Yop ... Som spokojný. Aj keď tie otázky o Halloweene ma zaskočili :D

V mene tímu jecooláčiek ti ďakujem za tvoj čas, veľa šťastia v hre aj v živote ;)

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

9)  Marx1  [24. 08. 2018 | 08:26]

Gray je jeden z hráčov, ktorý ma zaujímali už predtým. Gray nieje ako ostatný hráči, je niečím špeciálny a to z toho dôvodu že nemá strach prejaviť svoj názor a má milú povahu. Občas keď si prečítam nejakú jeho odpoveď na fóre, cítim niečo čo sa nedá opísať. Zdá sa mi že Gray prejavuje vzťah k tým hráčom nielen tým že si všíma ich otázky ale aj tým že im odpovedá. Gray je jeden z najlepších (aj najznámejších) hráčov Slovenskej verzie Howrse. Dúfam že sa jedného dňa vyškriabem tak vysoko ako on, Gray si zaslúži úctu a uznanie od každého hráča Howrse, pretože patrí k tým najlepším ľuďom. Gray je jeden z mojich favoritov, môcť dosiahnuť to čo on bol by som najšťastnejší človek na svete. Viem možno to čo píšem znie nezmyselne, aj keď hej tak som rád že ste venovali čas čítaním môjho komentáru k tomuto článku. Prajem pekný deň,
S úctou Marx1

8)  Dr.lucky   [03. 05. 2014 | 15:33]

Anóóó!!! Gray do toho ti ťuťuško môj! :*

7)  Wewik  [27. 11. 2013 | 20:43]

WewikNielen na Chatíku ;)

6)  Natka  [17. 11. 2013 | 15:54]

nataraGraya sme predtým nepoznali a dnes ho všetci na slovenskom Chatíku poznáme;)

5)  Nayira  [09. 11. 2013 | 22:36]

NayiraPresne jak rika Dadak98 :D uzasny rozhovor s velmi sympatickym clovekem :*
(omluv prosim me psani bez veskere diakritiky, ty vis proc :D)

4)  chelzey  [01. 11. 2013 | 15:47]

Ahoj, nechcete udělat rozhovor s moji kamarádkou? Nechce mi prozradit recept na to její pořadí =D je tu 20 dní a je mezi 1000 nejlepších XD

3)  Jane Darknes  [31. 10. 2013 | 22:04]

Taky nemám ráda špenát *yes*

2)  Wewik  [31. 10. 2013 | 21:43]

WewikV rozhovore je spomenuté, že sa jedná o hráča zo slovenskej verzie. Je to hneď v prvej odpovedi, kde vyjadruje svoj názor na túto verziu :)

1)  Dadak98  [31. 10. 2013 | 16:10]

Dadak98Pěkný rozhovor se sympatickým tvorem :D
Akorát by se hodilo dodat, na jaké verzi hraje ;)

1