Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Rozhovor s hráčkou Belatrix Black

http://howrse.jecool.net/gallery/av_rozhovor3.png

Rozhovor s hráčkou Belatrix Black.

1. Co tě přimělo hrát howrse? Nepřipadala ti ze začátku hra pro mrňata?

Je to dlouhý příběh, ale kam jinam ho psát, když né tady, že? K howrse mě přivedl jeden citovej vyděrač, kterýho jsem naštěstí odhalila dřív, než bych toho mohla litovat, ale jsem ráda, že mě k howrse přivedl... Jinak jestli mi nepřišla pro mrňata... ani moc ne, ze začátku mi to moc nešlo. Nebyla to sice katastrofa, moje první kobylka není na první kobylku tak strašná, ale mohlo to být lepší. Musela jsem vše objevit.

 

2. Proč Tvé jméno Belatrix Black? Proč zrovna takováto přezdívka? :)

Tak tahle přezdívka to jsem prostě já... Kdo zná lépe Harryho Pottera, tak zná jistě i postavu Bellatrix Lestrange (rozená Black). Ta mě naprosto uchvátila svým charakterem a životním příběhem, takže jsem začala být Belatrix Black všude a nejlepší kamarádka mi začala říkat ,,Bello". Bylo to fajn a já byla ráda, Bellatrix je můj idol. Je to složitější, ale to nebudu rozebírat, jakmile jde o něco jako vyprávění o tom, proč jsem Belatrix Black, je to na hodinu x).

 

3. Na howrse jsi v žebříčku v první 100 hráčů. Za to ti upřímně gratuluji. :) Jak jsi se vypracovala do této pozice?

Díky :). Co jsem zjistila, hodně to závisí na počtu koní. Nevím, jak jsem se tam dostala, prostě to nějak samo stoupalo :).


4. Co ty a tvé ať už minulé či nynější chovy? Nedávno jsi se stala součástí chovu Noble from Pandora, jaké to je, být součástí tohoto chovu?

Dřív jsem se ,,snažila" chovat s tebou Vendy :D a to francouzské klusáky a irské tinkery, u těch tinkerů nám to díky tobě i docela šlo a já díky tinkerovi Silence překročila hranici 1 800 000 equus (kde jsou všechny ty equus? O.o), ale pak se mi nabídla možnost být u Pandor a já to viděla jako nadějnější cíl, takže jsem se připojila k nim. A být v chovu je pro mě strašně moc. Tedy být v tak úspěšném chovu. Konečně mám ten pocit, že někam patřím :).

 

5. Na jaké plemeno se v Noble from Pandora zaměřuješ?

Rozhodla jsem se zaměřit na connemary. Zrovna se chov odkupoval a nabírali se noví členové. A mně se conny docela líbí, je to úžasný plemeno a je na překážky lepší než tinker (pokud nemá tinker o 15-20% vyšší GP... x)).

 

6. Přemýšlela jsi někdy, že skončíš?

Popravdě... už dvakrát xD


7. Jak reaguješ, když ti někdo napíše o pomoc?

V tomto ohledu jsem asi až moc tolerantní. Záleží na tom, jakou pomoc máš na mysli?

...např. když někdo chce pomoct s prezentací apod..

Tak na prezentace reaguji způsobem, že napíšu, že po zákazu za ně něco požadovat, prezentace nedělám, jen kdyby je chtěl někdo z přátel :). Pokud chce někdo něco vysvětlit, tak mám svatou trpělivost, si myslím. Možná i to je špatně. Pokaždé odepíšu s vysvětlením nebo radou, ač bych je mohla poslat do příslušných míst, když to mají v nápovědě a na fóru. Pokud mi například někdo napíše, že mu někdo něco ukradl, nejprve ho seřvu (:D) a pak se to snažím vyřešit, někdy i úspěšně :).


8. Platí na tebe "uplakaní smajlíci"?

Ne xD U přátel někdy, ale když mi někdo cizí napíše, abych mu prodala koně a pak za to dá brečící smajlíky, tak to bych ho akorát tak něčím ráda přetáhla po hlavě xD.

 

9. Navštěvuješ často náš web?

Váš web jsem začala navštěvovat až poté, co ses k němu připojila ty =). A chodím tam né každý den, ale tak obden zajdu :).

 

10. Děkuji ti za pěkný rozhovor, chtěla bys něco vzkázat na závěr?

Děkuji, že jsi mi ho nabídla :). Tak třeba pár rad =D Nikomu nesdělujte heslo, nikdy neposílejte předmět první, když člověku nevěříte, nepoužívejte brečící smajlíky, čtěte celé prezentace, nápovědu a fórum. Spoustu věcí si tak usnadníte. No a poslední věc... pokud byste měli zájem o connermaru na Grand Prix, stačí napsat ;).

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

4)  Nevere  [06. 08. 2012 | 18:50]

Jó, dej mi, baby, dej mi! *rofl*

3)  Míša  [06. 08. 2012 | 18:50]

ZumbasRozhovor, užasně udělaný. :)

2)  Belatrix Black  [06. 08. 2012 | 18:46]

Já ti dam! *rofl*

1)  Nevere  [06. 08. 2012 | 15:42]

Tak já to Bell okomentuju, když je z toho tak nešťastná - KOMÉÉNT! :P

1