Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Rozhovor s FoxLover od Subtrop

http://howrse.jecool.net/gallery/av_rozhovor3.png

Rozhovor o zaujímavej hráčke FoxLover od Subtrop.

1. Co tě přivedlo k howrse?
Začala jsem hrát jednu online hru (tuším že to byl bloodmoon) a stále mi tam skákala reklama na howrse. A jelikož jsem tvor od přírody zvídavý a už několik let aktivně jezdím na koni, přišlo mi jako dobrý nápad tuto hru vyzkoušet. Zasela jsem si tím na víc jak rok trvající závislost, která trvá doteď


2. Co tě na hře nevíce baví a uvažovala jsi někdy o skončení hry?

Asi konkurence a vlastní paličatost. Někteří lidé tady na howrse, jsou s prominutím skutečné hyeny a jelikož takové typy lidí bytostně nesnáším, tak mě to nutí chtít je vidět u země. Už jednou jsem přemýšlela o skončení hry, když jsem měla slabou chvilku, ale díky svým blízkým přátelům jsem si to naštěstí rozmyslela.


3. Po přečtení tvého jména je asi zřejmé, že máš pro lišky "slabost", je to tak či jsi jméno dala "jen tak"?

Skutečně je to tak, mám pro lišky slabost už hodně dlouho a mým dětským snem byla obrovská plyšová liška za 5000 korun . Ani nevím jak jsem na tuhle přezdívku přišla. Bylo to poprvé kdy jsem ji použila.


4. Ty, Romush, Evelin a pokud se nepletu ještě vood máte nejlepší chov mustangů na howrse. Co tě k chovu přivedlo?
Opět se musím vrátit k tomu hyenismu o kterém jsem mluvila. Jenom díky němu jsem byla nucená skončit se svým milovaným chovem arabů a v honbě za pomstou jsem podala ruku k mustangům. Postupem času jsem si k tomuto plemeni stejně vytvořila láskyplný vztah a jsem na ty naše divousky moc pyšná. Začínáme výrazně zasahovat do dění pátečního westernového Grandu a blížíme se k cíli každým krůčkem. Jsem nakonec moc ráda, že jsem mohla být u vytváření tak silného chovu. S holkama se moc snažíme a dělá mi obrovskou radost, že nám tolik skvělých lidí fandí a věří v náš triumf.


5. Objetuješ chovu hodně času?
Bohužel občas víc než bych chtěla. Záleží na tom, kolik mám volného času. Přesně tolik času do toho totiž investuji. Dnes jsem na howrse skoro 6 hodin a to téměř v kuse. Pokud nejsem zrovna u koní v reálu nebo nemám důležitější práci dle svých priorit, pak u počítače sedím pořád. Moc se mi to nelíbí, ale takto velký a náročný chov si ten čas prostě žádá.


6. Z tvých odpovědí sjem poznala, že i v reálu jsi u koní. Chodíš co JC, či máš koníka vlastního? :)
Já to tak nějak střídám. Vzhledem k tomu, že nemám moc peněz si nemůžu dovolit zaplatit koníka vlastního nebo i některá centra, takže spíš jezdím koně soukromníkům, kteří na ně nemají čas. Někdy se stane, že v jednom týdnu navštívím třeba i 4 různé majitele nebo stáje.


7. Vrátíme se zase k howrse, koupila sis někdy pasy, či hru hraješ jen s pasy, co jsi si nějak vydělala?
Pár desítek pasů jsem si pro začátky koupila, ale už dlouho žiju jen z vlastního hospodaření. Pokud by byla nouze, přikoupila bych, ale nouze mi zatím opravdu nehrozí :D


8. Máte s chovem nějaké velké cíle? Či jako velký cíl berete westernové páteční GP?
S mustangy jiné vyhlídky asi nemáme. Snažíme se trošku hýbat s genetikou a posunout drezuru nad skok, ale to je asi tak jediné. Ono už tak je to práce nad hlavu i s tím jediným cílem.


9. Tak moc děkuji za hezký a pro mě někdy i zábavný rozhovor. :-))
Rádo se stalo ;)

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře