Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Rozhovor s AsDeeN

http://howrse.jecool.net/gallery/av_rozhovor3.png

Rozhovor zaslala hráčka buli!

1. Jak jsi se dostala k Howrse?

K howrse mě dostala moje mladší ségra. I když jsem na něj párkrát reklamu viděla např. na serveru Youtube apod. nikdy mě to nelákalo vyzkoušet. To až ségra přišla s nápadem se registrovat, ale dlouho mi to nevydrželo, asi 2 měsíce jsem na howrse nechodila, pak jsem se vrátila - ani nevím proč - a s občasnými přestávkami jsem tu skoro furt

2. Co tě na Howrse nejvíce zaujalo a co ti vadilo/ vadí?

Zprvu nic, neviděla jsem v tom žádná pointu, ale po čase seznamování se s hrou jsem narazila na fajn lidi, s kterými jsem vytvořila kolektiv - což je asi to, co mě tu nejvíce zaujalo. A co mi vadí? Dosti viditelné nadržování novým hráčům - ať je to jak je, já mám z toho takový pocit. Dále mi vadí novinky, které většinou hru zkazily - poplatky za veterináře aj. samozřejmě tu vidím i výhody, jako bylo např. zamezení rozesílání zpráv od JC - když máte 500 koní na sběr růstových bodů, kteří jsou ustájeni v pochybných centrech, jste pak dost kvalitně zásobeni množstvím zpráv - takže pro mne to bylo vysvobození Ještě bych vytkla, že poslední dobou se staly akce dost náročné na množství použitých pasů - řekla bych, že se i dost často opakují akce, kde si můžete zakoupit pasy a získáte nějaký bonus (božský kůň apod.) nemyslím si, že dřív se tyto "akce" tak často opakovaly.

3. Máš na Howrse nějaké koně, kterým věnuješ většinu času?

Vždycky jsem měla slabost pro Achaltekinské koně, kterým jsem se tady chtěla věnovat, nakonec jsem však skončila u chovu Tennesseeského mimochodníka a díky tomu mám další plemeno, které mě naprosto uchvátilo. Takže díky přijetí do chovu věnuji většinu času tomuto plemenu - chovám ho jak v normální formě, tak i v té rohaté a je to chov s láskou a za to jsem vděčná, poté se ještě ráda věnuji koním, kteří mají zlatá/stříbrná jablka, na kterých si dávám záležet a dost času zabere také sbírání RB od koní.

4. Teď přistoupíme k tobě a webu. Jak se ti podařilo stát se adminkou tohoto úžasného webu?

Naprostou náhodou! Když jsem byla v začátcích s grafikou a HTML, dostala jsem se do kontaktu s hráčkou Alinia, která potřebovala vytvořit HTML ke svým prezentacím, shodou náhod již ona na webu nějakou chvíli byla a já ještě před naším společným kontaktem uvažovala o tom, že se zkusím přihlásit do konkurzu na admina howrse.jecool. Zmínila jsem se o mé myšlence a samozřejmě jsem si nevěřila, takže jsem k tomu přidala i to, že si nejsem jistá, zda to má cenu zkoušet. Al samozřejmě uměla (a umí) podpořit, takže jsem se díky tomu sebrala, napsala potřebný článek (bylo o tréninku koní do GP) a díky psaní a grafice jsem byla přijata.

5. Vadí ti když někdo napíše na Váš web kritiku?

No, řekla bych, že záleží na tom jak tu kritiku podá. Pokud je to někdo, kdo je kritický ke všemu, všechno umí nejlíp (přitom neumí nic) a je nejchytřejší - tak bych to nejradši řešila osobně a do takové osoby se dokážu dost opřít, jestliže je to ale kritika, která je přijatelně napsaná - bez urážek a vyjadřování jako "fuj, já to umím líp" je to od člověka co si dokáže utvořit svůj názor a podat ho jako kritiku, nevadí mi to. I to k práci/životu patří a člověk by se to měl naučit přijímat.

6. Jak dlouho se věnuješ grafice?

A tvoříš jen grafiku pro howrse nebo také i něco pro svůj vlastní život? Grafice se věnuji už nějaký čas, dostala jsem se k ní díky tvorbě layoutů na blogy, ale řekla bych, že "boom" zažila až díky howrse, kdy moje práce začala za něco stát Netvořím jen pro howrse, tvořím pro přátele, pro sebe a dokonce i pro cizí - když zaplatí

7. Kolik času ti zabere jedna prezentace?

Řekla bych, že zrovna já musím být v daném rozpoložení. Jestliže mám nápad, chuť a čas tvořit zabereme čas jen její výroby - což je dle náročnosti 1-4 hodiny. Jestliže mám však dny, kdy mám v hlavně nápad, ale nemůžu ho dostat jak se říká "na papír", tak mi to se vztekáním zabere i pár dní Někdy si to samozřejmě rozkouskuji do etap, ono není dobré dělat náročnější práce najednou, je lepší na chvíli dát oraz nejen ruce, ale i hlavě, která je do toho stále zapojována. Fantazie má pak aspoň volno a prostor třeba k novým vylepšením.

A poslední věc. Chtěla bys něco sdělit čtenářům webu?

Asi to, že by si měl každý z nás uvědomit, že nic nejde jen tak - u všeho je třeba strávit nějaký čas, trochu se u toho zapotit, či je třeba furt zkoušet než konečně něčemu porozumíme či se naučíme, protože nic nám do hlavy/rukou neskočí jen tak, bez práce :)

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

2)  Niusinka  [19. 10. 2013 | 19:07]

Júúú Dee máš zaújmavú grafiku naozaj :):P:D

1)  Malina  [14. 08. 2013 | 13:28]

Malinapěkný rozhovor (y) ;)

1