Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Oblíbený film

/gallery/av_diskuze3.png

Spousta z nás zná ten příšerný pocit, kdy sedíte a hledáte dobrý film. Je to složité, je to těžké, ale občas se najde jeden, který se nám navěky zapíše do paměti... Který je ten váš?

Já nejsem zrovna extrémní fanda filmů, abych se vám všem přiznala, tak trochu zaostávám, co se toho týče, protože jednoduše většinou není čas něco podobného řešit - čtu, píšu, starám se o všemožné stránky či projíždím hloupé statusy na facebooku s vidinou, že možná najdu něco zajímavého. Neberu filmy jako ztrátu času, ale většinou se mi nepodaří narazit na takový, u kterého bych už předem nevěděla, jak dopadne. Ať je to komedie, trhák, akční cokoliv, rodinný film, nebo fantasy, tak mi to všechno přijde tak neskutečně ohrané, že to nezvládám.

Dávám tedy přednost seriálům - rozhodně je mnohem jednodušší si zamilovat postavy během několika sezón a ne dvou hodin romantických keců, kam musíte narvat naprosto všechny části řeckého dramatu. Není to špatné, když to má nějakou vtipnou pointu či hlubokou myšlenku (Nymfomanka - 18+, Antikrist), ale něco ve stylu Deníku princezny, Moderní popelky a podobně... Jistě, někdy je fajn se odreagovat, ale je toho tolik, že by jeden plakal.

Shlédla jsem za poslední dobu pár dobrých filmů - Requiem pro panenku, Moje sestra vlkodlak, Most do země Terabithia, Ženu v černém, každopádně nadšená nejsem skoro z ničeho. Mají totiž tendence obsahovat spousty vyhrocených příběhů, naprosto dokonalé lidi, aby to vše působilo dojmem perfektního světa. Ale ono nic, na tohle já zrovna nejsem, protože je to vždy blond a takové, že se to ani v tom nejparalelnějším vesmíru jednoduše stát nemůže.

A co já a žánry? Jsem fanoušek dobrého klasického hororu, psycho thrillerů, slušných detektivek a podobných věcí. Komedie mou maličkost vzhledem k nízké inteligenci některého humoru moc neberou a romantické filmy se mi znechutí tak po každém novém, jednoduše nedokážu cítit spolu s postavami, když za celou tu dobu dělají věci tak, aby měly kýžený efekt a tím to tak hasne. Nějaké emoce, city, rozbory... Ne, jen hloupé deníčky a podobné ptákoviny, těžká dětství a to, co už tu milionkrát bylo. Nebo polonazí chlápci, kteří jediní zachránili celé Pompeje od tragického zavržení (protože Sníh je Sníh a tečka).

Tudíž můj oblíbený film... Jsem depkař, miluji to, vyžívám se v tom a patřím mezi duševní masochisty, tudíž všem doporučuji a sama miluji Requiem za sen. Ten sountrack je dokonalý, Jared Leto modrooký a film báječně propracovaný, tudíž pokud je vám dostatek let, víte, co trailer ukazuje a snesete i pořádnou depresi, tak neváhejte a podívejte se!

A co, jaký je váš oblíbený film? Co doporučíte nebohé duši, když nemá co dělat či se chce odreagovat? Jste Zorky hororky, nebo odvěcí milovníci komedií? Neváhejte a podělte se s námi!

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

26)  1anulka1  [10. 05. 2014 | 17:38]

1anulka1Můj nejoblíbenější film je jednoznačně Harry Potter.*yes* Ale ráda koukám i na spustu dalších filmů.

25)  Tery  [10. 05. 2014 | 12:40]

PonkaJá miluji hlavně seriály dávám přednost upířím deníkům a ordinaci v růžové zahradě. A jaký je můj oblíbený film ? Já mám ráda akčí filmy takže se mi moc líbí Amazing Spiderman a Avegers . Ale taky nepordnu komedií třeba Chipmunkové a tak podobně.:)

24)  Subtrop  [10. 05. 2014 | 10:21]

SubtropDříve jsem byla z horrorů neuvěřitelně vystrašená - nějaké jsme si nepustila dodnes. ABych neviděla ani kousíček ze Saw, přepínala jsem programy jak šílená. Nedokázala jsem být sama v jendom pokoji...
Ale teď už mám za sebou: Všechny Noční můry v Elm Street (nejstrašidelnější mi přišla scéna, kdy mu vytrhal tepny a žíly a pak ho za ně vodil jako loutku - mně se to neuvěřitelně hnusí :X) z nichž jsem se bála hlavně u posledního dílu. Poté všechny SAW - snažím se najít videa, kde vysvětlují jak vyráběli pasti, to se pak nebojím.:D Nezvratné osudy, které miluju doteď, ikdyž sláva a hlavně kvalita filmu upadá - nejlepší byl 1 a 5. Všechny Vřískoty - oh ♥, první díl Blair Witch - dodnes to neodkážu dokoukat :D, Dragg me to hell - jeden z nejoblíbenějších filmů, ani nevím proč. Hlavní postava mi je strašně příjemná a konec je udělán tak, že jsemt o vůbec nečekala. Alespoň vím, že si mám dávat pozor na kletby.:D Poté takové ty ne moc známé filmy jako Freddy VS. Jason - to byl tak předvídatelný film... A divím se - to jsme jich viděla tak málo, nebo si na nic dalšího nemůžu vzpomenout? :D
Ale dodnes jsme se nepodívala na panenku Chucky - panenek se bojím dodnes :X, nikdy jsem je neměla ráda... Filmy jako Psycho, Zrcadla, Mama - to raději ne. O Dámě v černém mi stačilo povídání od jedné kamarádky, která to četla a bála se dojít si na záchod.
Mám ráda i jiné filmy - Titanik u kterého jsem brečela, Marley a já - brečela, Jen přes její mrtvolu, 50x a stále poprvé, 1. 3 díly X-Menů z nichž jsem si oblíbila hlavně Jean-Grey.
Musím také podotknout, že mám strašnou smůlu na oblíbené postavy. Většinou vždy zemřou. A ještě horší je to, dkyž si oblíbím postavu v horroru...

23)  Subtrop  [10. 05. 2014 | 09:55]

SubtropPercy už se natáčet nebude.

22)  Fritta  [10. 05. 2014 | 09:07]

všetky marvelovky!!! Winter Soldier bol bombový, Iron Mana milujem, v Thorovi sa podávali úžasné herecké výkony a čo sa týka GOG, strašne moc sa teším :3

21)  karamilka147  [09. 05. 2014 | 22:05]

karamilka147Miluju Percyho Jacksona, ale mohlo to být více natočené podle knížky (zatím jsou zfilmoné 2 díly z 5).

20)  hvajninim  [09. 05. 2014 | 19:18]

Jedině a zaručeně James Bond! ;) Viděla jsem všechny díly a je to opravdu moje nejoblíbenější postava!!! :* 007 is BEST!!!

19)  Derinc  [09. 05. 2014 | 18:24]

Z animovaných Ledové království, opravdu hezká pohádka *yes*
Hraný.. Asi Sněhurka :P
A ze seriálů 100% Simpsonovi :D

18)  AnikaRodriguez  [09. 05. 2014 | 16:57]

Já totálně jedu Cirque du freak na motivy Darrena Shana.Spousty lidí film nemá rádo a naprosto je to nebavilo, ale já jsem se do toho totálně pustila vlastně od té doby jsem se zamilovala do Chrise Massoglia :3. Rozhodně patřím do fanoušků Percyho Jacksona který je též můj oblíbený film.
Neopovrhnu se ani nad Van Helsing nebo Blade. Prostě vše kde jsou prvky fantasy a pravý upíři. :333

17)  Malina  [09. 05. 2014 | 15:51]

MalinaOuu Žena v černém? :D Never more...křičela jsem na celej kamarádky barák a 14 dní jsem takřka nespala, a to, že mi horory nevadí. :D Ale jinak musím souhlasit, že je to všechno stejné, jen jsou tam jiné postavy. Co se týče hororů, tak mě fakt neberou horory s dětma. Už jen z toho důvodu, že se tam neobtěžují snad ani ty postavy měnit. Bohužel v dnešní době je to asi 90% a ze zbylých 10% taky není nic moc k vybírání. Tak nějak ještě zkousnu SAW ale jinak je to asi všechno. Mimo to, považuji z hororů za největší propadák Paranormal Aktivity. Děj 0, zpracování- bod mrazu a prvky hororu minimální. Spíše jak domací video, to samé např. V zajetí démonů.
Co se týče komedií, tak Zkus mě rozesmát nebo Machři apod.. jsou dobře propracované a člověk se zasměje, ale opět děj nějak vázne a je to zase takové, ohrané. :
Dobře propracované filmy, jsou např. Percy Jackson, nebo Harry Potter. Sice, je tam děj taky trochu průhledný, ale vyvažuje se to s efekty a různými situacemi a obsazením herců. Ovšem za mě jednoznačně vedou filmy jako např Forrest Gump, Zelená míle apod.. Ano sice staré filmy, ale ten děj, je takový..jiný. Nehledě na to, že Tom Hanks je výborný herec :) -Mal.

16)  mickaaaa  [09. 05. 2014 | 15:24]

mickaaaaMá srdcovka je Temný rytíř :* Batman a Joker jsou skvělá dvojice. Miluju jejich společné scény :D

Na tento film nikdy, ale nikdy nezapomenu :)

15)  Matouš  [09. 05. 2014 | 12:09]

poseroutek1Titanic:*

14)  Wolf. W  [09. 05. 2014 | 07:36]

WolfNo já nevim mě se líbí titanic ( Markýsek222, nejsi sama já u Titanicu taky bulím :D)
No ale Horory ty mám taky celkem ráda (ikdyž si někdy nemůžu dojít ani na záchod :D)
Ale moje nejoblíbenější jsou asi animovaný filmy např. Frozen, Alfa a Omega......
No a ze serošů :D to jsou asi: HIMYM(jak jsem poznal vaši matku), Simpsonovi, Grim atd....
Ale moje nej je asi YouTube, u toho vydržím i dvě hodiny :D :D :D

13)  buli  [08. 05. 2014 | 21:30]

buliMortal Imstrument:Město z kostí, Hadi v letadle, War horse, Hunger games a další :)

12)  *hasky*  [08. 05. 2014 | 21:00]

Ledové království, Percy Jackson, Podfukáři

11)  Mysterain  [08. 05. 2014 | 19:20]

MysterainOdporúčam animovaný film Ľadové Kráľovstvo. :)

10)  delinek  [08. 05. 2014 | 18:15]

Hmm.. Nikdy nezapomenu na Jeníčka a Mařeknu lovci čarodejnic XD

9)  Natka  [08. 05. 2014 | 17:47]

nataraMôj obľúbený film je Harry Potter (teda celá séria). No doporučujem si prečítať aj knihy. Sú ÚŽASNÉ!:*

8)  elys  [08. 05. 2014 | 16:56]

elysTak urcite miluji horory a to hlavne diky me kamaradce.=D Drive jsem je nemusela ale hlavne diky ni jsem si je postupne oblibila .Nejradeji mam:SAW a REC :).Dale mam rada animovane pohadky :D.Frozen,Na vlasku atd.Jsem proste velka movnice animovanych filmu a hororu coz k sobe moc nejde ale tak co?:D Rada mam ale i Harryho Pottera a Pirati z Karibiku.Taky se mi velmi libi Tri musketiri.
Ale moji srdcovkou je serial a to jest The Vampire Diaries
:*

7)  Algadroga  [08. 05. 2014 | 16:55]

Markýsek - jeníček a mařenka jsou taky fajn ale moc málo krve... :/

«   1 2 3 4   »