Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Oblíbená osobnost

/gallery/av_diskuze3.png

Spousta z nás někoho obdivuje. Já třeba polovinu mých drahých slečen ze skypu, protože umí dělat grafiku, protože jsou tak úžasné, jak jen slečny mohou být a proto, že je mám strašně ráda. Ale je i spousta jiných lidí, které svým způsobem miluji, ale... s nimi je to složitější, víte. Polovinu z nich asi nikdy neuvidím (nepočítaje fakt, že jsou nejspíše mrtví) a druhá polovina na mne shlíží jako na ovci, ubohého fanouška. Ale to je jedno, protože nic jednoduše moje stanovisko nezmění... A co vy a vaše oblíbená osobnost?

Oblíbená osobnost. Pro někoho z nás vzor, pro jiné jen jakýsi plakát vysící na stěně v pokojíčku. Někdo je třeba jen nosí v srdci a v nejtěžších chvílích na ně vzpomíná a doufá. Občas se stávají terčem všemožných výbojů hormonů a fantazie, snad netřeba uvádět příklady třeba takových slash povídek (kdo nezná, tak jsou to povídky s "šokující" tématikou, kde většina hlavních hrdinů bývá většinou homosexuálně orientována, nebo něco v tom stylu - kdo ví lépe, nechť mne poučí) na One Direction a podobně. Ale oblíbená osobnost pro spoustu z nás může znamenat jakýsi sladký únik ze všední reality, jakýsi vytyčený cíl, jak chceme v budoucnu vypadat či jen životní vzor dokonalosti.

Já jsem ohledně této tématiky poněkud skeptická. Mám pár lidí, které bezmezně miluji, milovat asi vždycky budu, ale nedá se říci, že to jsou oblíbené osobnosti - ne, je to zpěvák skvělé skupiny, nádherný chlap z Apocalypticy a podobně. Svým způsobem mi přijdou vždy až nelidsky perfektní, žijí si svůj sen a ještě u toho většina z nich tak extrémně dobře vypadá. Ano, Perttu či Ville, dva nádherní krasavci, jejichž životním posláním je asi lámat nemálo dívčích srdíček.

Má oblíbená osobnost ani není hezká, pohledná už vůbec ne, a kdybych ji potkala, tak možná ani nezjistím, že je to doopravdy on. Připomínal by trochu bezdomovce, momentálně tedy spíše chodící kostru, ale neseděla bych si s ním ani povahově ani jinak. Však náplní jeho života byly asi dvě věci - alkohol a cigarety. Občas se objevila nějaká osudová žena, ale ta většinou nechtěla ztvrdnout na stereotypu neustáleho nevlastnění, hádání a existence mezi... Spodinou lidstva? Nechci to tak nazývat, příčí se mi to, protože ta osoba si to jednoduše vybrala. A nyní již není mezi námi, ale byl to jeho život, co stvořilo tak nádherná díla. Tedy... zase jak pro koho.

Tak tedy, abych vás příliš dlouho nenapínala, tak mou oblíbenou osobností je Charles Bukowski, spisovatel, bohém, ochlasta... Je toho spoustu, co se o něm říká, ale nikdo mu neupře tu jedinou věc, která ho vyšvihla na tuhle pozici u mé maličkosti - ten strašlivě upřímný humor, ironický a pravdivý náhled na všechno, co se děje ve společnosti, jakousi potřebu říci pravdu, co všichni známe jinak. A přimět lidi si to uvědomit.

Je spousta lidí, které znám, které jsem viděla, se kterými jsem mluvila, a kteří nejsou jen hloupou iluzí jakési poblázněné hlavy. Nechci tvrdit, že jeho díla chápu, protože... Já to ještě nezažila, nemám takové životní zkušenosti, abych něco podobného mohla jenom z úst vypustit, ale jednoduše mne tak fascinoval, že si tu příčku zaslouží. A já si jeho díla ponesu dál a dál, zůstanu jim věrná... Možná by o něco logičtěji znělo, kdyby tam vyšvihla Villeho (zpěvák HIM), Perttua (Apocalyptica), Kurta (Nirvana), nebo jenom třeba všechny lidi, kteří něčeho dosáhli - protože toho si já doopravdy cením, ale nikdo nikdy nesebere tuhle příčku Ch. Bukowskému. Protože u něj být sám sebou nabírá naprosto jiný rozměr...

A co vy a vaše oblíbená osobnost, čeho si na lidech ceníte, proč ji obdivujete a kdo se s ní (ne)úspěšně pře o první příčky ve vašem srdci? Povězte nám to, od toho je tady ten prostor pro vás.

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

32)  Michelle123  [02. 08. 2014 | 18:30]

Michelle123Můj vzor je Smusa! :)
I LOVE SMUSA :*

Jinak na Howrse obdivuji ty lidičky kteří dělají grafiku, ne tak doslova že jí dělají veřejně ale je to Zaara,Gipsík,Hanibal2011 - fajn holka :D ,Dadak98 a jiné =) Chtěla bych být taky jednou v grafice dobrá jako ony, proto jí dělám =D

Přeji příjemný celý rok, Mich / na Howrse Michelle123 ^^

31)  Derinc  [15. 07. 2014 | 16:45]

DerincKe$ha :):P a pak Miley Cirus. Mám je ráda, protože jsou takové, jaké chtějí. Připadají mi volné a svoje, tak jsem si je oblíbila :)

30)  Vivuša  [11. 07. 2014 | 21:06]

Alycia Burton :3 je o skvelá jazdkyňa :3 :*

29)  kil12  [03. 06. 2014 | 18:04]

Jakson Galaxy:*

28)  Wellis  [01. 06. 2014 | 12:21]

Můj vzor na Howrse jste Vy, holky. Máte úžasnou grafiku, kterou nikdo jiný neumí.

A v reálu je můj vzor Katy Perry.

27)  Naty  [25. 05. 2014 | 14:49]

Kamila Plzáková III.- moje slova:)

26)  Kamila Plzáková III.  [17. 05. 2014 | 20:07]

Mojí nejoblíbenější osobností je Josh Hutcherson - herec, co hrál v Hunger Games roli Peety (Dále filmy Cesta do středu země, Děcka jsou v pohodě, Vhrah zůstal po škole, Zathura: Vesmírné dobrodržuštví atd.)
Je milej, já pro mě dobrý, ironický smysl pro hůmor a bere život takový, jaký je. Navíc je boží :*.
Na druhém místě je Daniel Radcliff - role Harryho Pottera, ale kdybych to měla hodnotit body od 0 do 10, tak má Josh 10 a Daniel 6,5. Je tam prostě velká mezera.

25)  Tery  [17. 05. 2014 | 13:24]

PonkaNa závěr bych ted ještě chtěla říct že moje grafické vzory což jsou : Polarian , Titvik , Gipsík a Zaara jsou fakt úžasné kdybyste nebyly tak bych asi nikdy nedokázala to co dnes tak moc děkuji.:*

24)  Tery  [17. 05. 2014 | 13:18]

PonkaMojí vekou inspirací jsou dvě slavné odobnosti jedná se o zpěvačku Katy Perry a herce Iana Somerhaldera . MOc jsem od nich naučila a vzhlížím hlavně k Ianovi moc se mi líbí jeho styl a taky jak pomáhá planetě zemi . A přiznám se že ho i miluji díky tomu , hodně se mi zalíbil tak díky serialů TVD a co se Katy tíče tak mě zaujímá její hudba a změny stylů, ale není mojí jedinou oblíbenou zpěvačkou na její příčku se tlačí Cascada ano Cascada myslíte že jsem asi stará co ? ale nejsem budemi 13 a moc se mi líbí její hity jako Everytime we touch . Na druhou stranu od Katy toho poslouchám více hlavně Teenage Dream a Wide Awake . Tito osobnosti odrážejí hodně moje chování a to hlavně Ian jeho arogantnost v TVD kde hraje Upíra Damona S. tak mě to hodně ovlivnilo tak proto často používám tkz. černý humor nebo aroganci.

23)  Domi horses  [13. 05. 2014 | 20:43]

domiTak jednoznačně Smusa ♥

22)  galery123  [11. 05. 2014 | 19:59]

galery123Hah, Josef Váňa, několika násobný vítěz Velké pardubické, jak jinak. B)

21)  Anika Rodriguez  [11. 05. 2014 | 14:46]

Mojí srdeční osobností je Darren Shan jako spisovatel. Tenhle geniální spisovatel je pro mě vzorem. On dokázal napsat dokonalou knihu a jednou bych chtěla si vyšlapat cestičku vedle té jeho. A co nejdříve ve svém životě se s ním chci potkat:3. Jeho styl psaní je úžasný a neznám lepšího spisovatele!
Hodně se o to místo v srdci, ale dělí s Chrisem Massogliem :33. Pamatuji když jsem ho viděla právě v Cirque du freak na motivy Darrena Shana. Spousty lidí ho moc ráda nemá, ale já ho miluji :3

20)  Xerus  [11. 05. 2014 | 10:46]

Ale , nemám ráda moc ty "drsné songy" , spíšebty pohodářské a ne moc strašidelné ;)

19)  Xerus  [11. 05. 2014 | 10:45]

otaku - stejný názor;)

18)  Otaku 4ever  [02. 05. 2014 | 15:16]

Nu, takže oblíbená osobnost. Já osobně nikdy neobdivovala Ellie Goulding, Katy Perry ani další známé zpěvačky; ano - jejich písničky "ujdou", ale já třeba ráda poslouchám jiné interprety... Takový obyčejný příklad je Pharrell Williams, či skupina One republic -ostatní holky jsou Belieberky a Directionerky, ale já jsem jiná, na to že mi ještě nebylo ani "náct".
Ale můj ASI největší vzor a oblíbená osobnost je Lana Del Rey. Nyní(když to píši) poslouchám jednu z jejich písniček "Brite Lites" a přehrávám to na Multi Playeru :P
(Podle mě) asi její nejlepší alba byly "Summertime sadness" a "Born to Die" - možná usuzujete, že jsem do ní "blázen" - usuzujete tak správně! :P
Jelikož na howrse mám jako avatár zrovna jí. A nyní čekám na prezentaci..., a je zvláštní, že ta "touha" po jejích albách a písních začala teprve nedávno(alba neskupuji, ale poslouchám na YouTube)Takže to je vše o mé "touze" po Laně Del Rey... *yes*
Doufám, že se vám četlo dobře **

17)  Lullynka  [01. 05. 2014 | 08:34]

Po tomto článku jsem se zamilovala do Majka Spirita
Je fakt hezkej, příjemnej pohodovej.

16)  Tereza  [27. 04. 2014 | 19:42]

waterindaJá obdivuji Ega.Je vážně super!!!!*yes*

15)  KMk  [14. 04. 2014 | 19:31]

Po té hvězdné stránce obdivuji Lucku Vondráčkovou. Být matka, manželka, ale i herečka, zpěvačka a daberka najednou, to určitě nějaké to úsilí stojí. Byla sem na jednom jejím koncertě, bylo to bezvadné!!! Mám od ní pravej autogram, když mi ho dávala, tak se na mě podíval, usmála se na mě a řekla mi ahoj, i když to bylo jenom jedno slovo, pro mě to moc znamenalo!!!;)

14)  Amariwë  [04. 04. 2014 | 12:01]

Lidí, které obdivuji, je víc.
Obdivuji třeba Natalii Portman, že je úžasná herečka (hlavně ve Star Wars :* , Černé labuti, Thorovi,...). To, že je krásná, tomu ještě přidává :D :D.
Svou rodinu, samozřejmě. Rodiče, že s námi mají trpělivost, své sourozence, že úžasně hrají počítačové hry :D (stejně jako Wewik :D), hrají na hudební nástroje...
Baletky. Já baletím 2. rokem, ale stejně nechápu, jak můžou tak skvěle tančit, dělat šňůry, provazy... :D :D.
Umělce. Lidi hrající na hudební nástroj, malíře, zpěváky... (Já taky hraji na klavír a na flétnu, ale jistě ze mě nebude nějaká virtuoska :D.)
Architekty, stavitele. Já vážně nevhápu, jak mohli postavit třeba Sagrada Familia v Barceloně, chrám sv. Víta v Praze, chrám sv. Barbory v Kutné hoře,... a spoustu dalších, ještě obrovitějších, nádhernějších, majestátnějších a já nevím co ještě staveb.
Lidi, co mají na howrse 20 000 koní :D :D. To bych určitě nedokázala. :)
Grafičky a grafiky, kódátory (pokud se to tak dá nazvat :D).
Holky, které vytvořily tuto fanstránku. Jste prostě úžasné! :* :* Jinak se ani nedáte nazvat :D. Jsem moc ráda, že Alassëa a Zaara tuto stránku vytvořily... :* :*
A taky podobné lidi, jak řekla Malina, kterí nejsou vidět a svou práci berou jako samozřejmost.
Opravdu moc děkuji za vytvoření této nej stránky o howrse! :* :* :*

13)  vai  [24. 03. 2014 | 19:52]

vaiJá strašně obdivuji Celeste Buckingham, za její úžasný hlas, její styl oblékání a jinak. Je pro mě obrovský vzor. Ale jinak také obdivuji dvě učitelky z našeho gymplu, protože to, jak se chová 5 lidí (Já a spol.), jak si stříháme vlasy, jak si házíme vlaštovky, nebo i to, jak si podáváme fixy tak, že nás slyší i o 20 km dál a že nás ještě ani neokřikly. Mají BESTovní výdrž. Poté ještě také hodně obdivuji své přátele, Kiku a Matyho, jsou to super lidi. Díky Matymu, protože když se na mě vykašlala BFF, byl moje první ruka a už si ho začínám pomalu přivlastňovat :D. Celest také patří díky, jelikož je prostě super a já ji dokážu poslouchat i celý den. :)

«   1 2 3   »