Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Kresby od buli

Hráčka buli si pro vás všechny připravila sérii obrázků! Za zaslání moc děkujeme.

Doufám, že se vám budou líbit, s Nefarianem jsem si dala nejvíce práce. Klidně mi je kritizujte, aspoň budu vědět, v čem se mám zlepšit...

 

Tohoto koně, jsem kreslila podle jedné ilustrace z howrse... Vlastně to bylo dříve zbarvení mého jednorožce, proto je tam jméno Ellen.

 

 

 

Blood elf - Mage

 

Night elf - Warrior


P.S. Některé fotky jsem vyfotila na výšku. Proto se omlouvám, že je to tak nakřivo. Také se omlouvám, že je to trošinku rozmazané. Nejsem nějak nejlepší ve fotografování.... :) Na některých fotografiích jsem podepsaná jeko buli a na jedné jako Lucy. Jsem to opravdu já :)

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

10)  buli  [22. 11. 2013 | 19:53]

buliSilllia: Ano já mám ráda všechny mýtické bytosti )vlkodlaci, upíři, elfové, torvolé, taureni, kentouři atd..) A jiank ten jednorožec. Když jsem ho kreslila tak jsem chtěla aby byl takový.... Ale jina děkuji za kritiku :))

9)  Sillia  [21. 11. 2013 | 21:22]

Krásné kresby, moc se mi líbí ten tygr, tento styl se mi moc líbí, ale bohužel se mi nikdy nedařil. A teď k tomu, co jsi chtěla, jak se říká: "Pozor na to, co si přeješ." tedy v tomto případě kritika.
Třeba ten jednorožec, se mi zdá moc jednotvárný, základní rysy tam jsou, ale mě osobně tam chybí plec a nějak mi tam zaniká ten kohoutek, tím myslím, že tak je to moc plošný a třeba, kdybych se s koňmi v reálu nevídala a neměla takový zájem, tak nepoznám, kde začíná krk, kde je plec a kde už není a kde je ten kohoutek. Jinak moc pěkný, stíny mi tam tolik nechybí, i když tam nejsou, i tak je to moc pěkná kresba, já osobně nejradši kreslím právě tužkou a pastelkama, takže vím, že to není zase tak lehké, jak to vypadá, zvlášť když to ani není podle skutečné fotografie.
K ostatním kresbám v podstatě nemám, co dodat, líbí se mi, ten "komiksový" styl, jak mu říkám, je zrovna moc hezký, k těm elfům se hodí a tak nevidím důvod to nějak stínovat, hodí se mi to k nim. Mimochodem, ty máš elfy a mýtické bytosti ráda? Podle toho, co tu je to vypadá že jo.
Celkově je to moc pěkný, líbí se mi to, zvlášť ten tygr, ten mě prostě ohromil, opravdu svělej. :)

8)  :D  [21. 11. 2013 | 14:23]

pěknéééé :D

7)  Johanna Gaberová  [20. 11. 2013 | 15:00]

Krásne !!!!!!!!:):)

6)  Osmanda  [19. 11. 2013 | 20:02]

Nejvíce mi sedí tygřík:) oceňuji především obrázky pastelkama, jelikož já po prvním barevném obrázku šahám opět po tužkách nebo podobném vybavení*yes*

5)  Metal 4Ever  [19. 11. 2013 | 19:38]

Ahoj:)
Krásné malůvky;) já jsem sem posílala asi před 3 měsícema, ale pořád mi to nezveřejnili....asi nějaká chyba ve fotkách

4)  Kaisa  [16. 11. 2013 | 17:50]

KaisaDashow: Klidně kresby poslat můžeš, rádi je na webu uveřejníme. :)

3)  buli  [16. 11. 2013 | 16:33]

buliDashow: Ohledně tygra.. Toho jsem kreslila jako menší, takže jsem moc tu angličtinu tolik neovládala. Jiank Mě se tento styl kreslení právěže líbí.... Každý umí něco jiného :)Ale popravdě se se snažím ted kreslit i více realističtější věci.. Pokud nakreslím více obrázků určitě je sem zašlu :))

2)  Dashow  [16. 11. 2013 | 15:37]

DashowLíbí se mi jen ten *tyger*? Já když to chci napsat v English tak píšu měkké I :D ale tak to je vcelku jedno *yes*
Jinak kreslíš spíše dětské ilustrace B)

PS: Teď asi vypadám blbě a myslíte si: cc a ty snad umíš lepší? No kdybych mohla zaslat, ráda zašlu a přijmu veškerou kritiku, stejně jako to očekávám od buli ;)

1)  Lupii3333  [15. 11. 2013 | 17:55]

hezké :-)

«   1 2