Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Jak pasy omezují naše možnosti...

http://i.minus.com/i7frsNrFL4ZiT.png

Článek o tom, jak se dnes bez pasů na českém howrse skoro nehnete z místa. Samozřejmě nutno dodat, že bez pasů by hra zřejmě nebyla taková, jaká je teď a asi zrovna nejlépe by nefungovala.

Pasy. Pro někoho naprosto zbytečná věc a oproti tomu pro někoho takřka každodení utrácení peněz. Proč pasy tak strašně omezují naše možnosti hry?

 

Už několikrát jsem si chtěla koupit koně, ze kterého bych si udělala "Jen tak pro radost" koně šampiona. Jenže zde je háček - Za kolik vlastně takové hříbě šampiona koupíme? Odpověď je prostá - Za hodně. Jen málokdy koupíte opravdu kvalitní hříbě, které by mělo potenciál na Grand Prix [:grandprí:; :grandprix:]. Nejen, že hříbě stojí lid. řečeno "majlant", věci a vybavení koně se někdy vyšplhají až na trojnásobnou cenu. Nehledě na to, že jsem už hodněkrát slyšela - "Bez oblaků si šampiona nedělej, nemá to cenu. Nebude mít úspěch, tam ho převálcují." Přece nepotřebuji vyhrát!

Vzhledem k tomu, že už se tedy rozhodneme, že si uděláme "Šampiona jak se patří" - tedy se všemi věcmi z ČT + balíček 20 oblaků - jen málokdy na to máme.

 

Dáme si příklad:

- Koupím si koně (tzn. valacha, pokud nemáte ze svého chovu), který má GP +700 (k datu 3.9 je cena takového valacha [nevytrénovaného] v průměru od 5-12 pasů).

- Kvalitní kůň = kvalitní věci = hodně pasů. Kupujeme tedy: Nyktin balíček (6 pasů), Balíček harmonie (2 pasy), krev medusy (1 pas), poseidonův balíček (3 pasy), Voda mládí (1 pas), Balíček 20 ks oblaků (5 pasů + pokud zrovna nemáte pegasus - +3 pasy = 8 pasů za oblaka).

Sečteno a podtrženo, takový kůň vás bude stát opravdu mnoho pasů, v průměru od 10-20 pasů. Samozřejmě beru ohled na to, že někdo si "šetří věci" a pak teprve dělá 'šampíka (viz. já), ale i tak vás hříbě může stát někdy pěkně draho.

 

 

Ale není to problém jen ohledně šampionů - aneb kdo je v chovu, ví svoje. K chovu jsou velmi důležité růstové body a morpheovy paže. Ovšem, popravdě, nic z toho neroste na stromě. Všechny vaše zásoby jednou dojdou, proto musíte kupovat a kupovat.. dokud nebudete.. lidově řečeno švorc.

 

Jak je tedy možné, že hra není "vyrovnaná"? Přece, šanci by měli dostat všichni, tak proč se pořád někde dochtívá pasů? Co třeba akce?

V každé akci jsou nějaké předměty, nebo cokoliv souvisejícího s akcí (také božští koně a "divoši") ukryté v rozích hojnosti. Ale ani ten z nebe nepadá. Musíte tedy vyplácat hodně pasů, abyste měli božského koníka, nebo divokého, nebo hvězdice apod. A zde je problém. Ne každý má horu pasů, takže si nemůže dovolit kupování rohů a zbytečné utrácení. Znám mnoho lidí, kteří utratili okolo těch 15 pasů za rohy, když v ních byli božští koně - a nikde nic.

 

Připomeňme si! Jak získat pasy?

- Nákupem pasů za CZK:

 

  • 1 PAS      = 50.00  CZK
  • 10 PASŮ   = 250.00 CZK
  • 20 PASŮ   = 490.00 CZK
  • 30 PASŮ   = 735.00 CZK
  • 100 PASŮ  = 2050.00 CZK

- Prodejem koní

- Pas od koně Croesus:

 

  • Každý 13. den každého měsíce získává majitel Croesuse 1 pas, pokud byl ovšem den předtím přihlášen. Pokud 13. den připadne na pátek, získává Croesus svému majiteli 2 pasy.
  • Jak získat Croeuse? Každý měsíc se jeden kůň pojmenovaný "Croesus Junior" promění ve Croesuse.

 

- Odesláním koně do nebe

- Za nákup pasu z rezervy.

 

 

Jak se ke způsobu pasů vyjádřili naši čtenáři?

Otázka: - Co si myslíš o využívání pasů na howrse? Kupuješ si pasy, nebo je získáváš z prodejů atp.?

Imascakova: No pasy by mohly být dostupné i pro hráče co nemají na to si je kupovat.Takže partnérské nabídky atd.Pasy si nekupuji protože na to není.No z prodejů mi nejdou získat ale jinak když mi umře starý kůň a také z každých 30 odsloužených dní.

 

Betynka2000: Pasy jsou na howrse jen proto, aby mělo howrse za co platit reklamy- ano, to je zřejmé. Ale to, že hráč co si pasy nekupuje většinou neuspěje v akcích, mi přijde hloupé(samozdřejmě ze strany Owlientu). Co jsem měla sdílení s dobrými hráčkami(clarenka, Šíšupule aspol...) viděla jsem, že každá z nich si pasy kupuje- a vidíte výsledek. Ale co jsem viděla účty jiných hráčů, pasy si nekoupili a nebyli ani na 1000 místě.  Já si pasy nekupuji, ale bývalá majitelka účtu jich koupila přibližně 30(stejně nevidím výsledek). Ale já mám denně minimálně 5 pasů+ a to si je nekupuji ale pouze je získávám. Ano, již jsem bez kupování pasů dosáhla i mého rekordu-30 pasů. Takže, pasy mít budu, ale v pořadí to žádný výsledek nemá :)

 

Klárka-zbony: Neznám žádnou onlineovku kde by se nekupovaly nějaké bonusy za peníze a howrse není vyjímkou, prostě chtějí něco vydělat, když se stím tak dlouho dřeli a registrace je bezplatná, ale samozřejmě to nepodporuji. Pasy si kupuju jen když chytím ufo '+2' pasy takže dostanu 3 za cenu jednoho jinak ne. A za prodeje pasy moc nezískávám, ale myslím, že i bez pasů se dá něčeho dosáhnout :)

 

Osmanda: Podle mě by howrse bylo lepší bez pasů, aby nebyly tolik vidět rozdíly a každý mněl stejnou šanci být dobrý. Jinak pasy jsou na howrse zavedeny pouze odtoho, aby owlient měl peníze. Pasy si nekupuji, ale získávám je například od koní, kteří mi umřeli, každých 30 dní za rezervu, prodej koní mi je ani tolik nepřináší.

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

69)  Steviana  [29. 06. 2013 | 08:58]

Já pro hru žiju, kraviny jako samsung galaxy nepotřebuji, na hračky jsem velká, oblečení mám víc než dost, celý rok si šetřím a pak si koupím klidně 40 pasů, ale musím mít jedničky, tudíž být šprt. Ze hry mám radost, ale pasy musí být, copak to mají dělat zadarmo? Taky mají rodiny, také mají práci.Zamyslete se.:P;)

68)  Dashow  [18. 06. 2013 | 15:37]

DashowKonečně jsem se naučila pasy vydělávat, jen za tento měsíc mám už 21 pasů a to není všechno, ještě pas z rezervy, za 3 koně do nebe a prodávání jednorožců =) Šetřím si na božáčka =) protože bez pasů je abnormální ho získat =D

67)  zelí  [16. 06. 2013 | 08:40]

seasaDanielka112 : vzácní jsou pořád, přinejmenším pro mně a hráče ne mé úrovni*yes*
a díky že jsi si skopírovala ten obrázek z mé prezentace(zelí)*yes*

66)  Danielka112  [15. 06. 2013 | 17:01]

seasa : s těmi koňmi nesouhlasím podle mě božští koně už nejsou vzácní protože je dostávají hráči kteří neumějí hrát a potom se divíme že se ocitají v útulku , ale já si myslím že Ow jen potřebuje udržet ty nové hráče a proto jim dává koně např v loteriích *no*

65)  zelí  [09. 06. 2013 | 20:48]

seasaLolo32:s tím s tebou NEMŮŽU souhlasit, bez pasů by to nebyla ŽÁDNÁ hra kdyby VŠICHNI měly VŠECHNO, vzácní koně by už nebyly vzácní.. a hra by byla NUDNÁXD.Ale když UMÍŠ hrát tak si k pasům najdeš cestu, já jsem měla za 2m. 15 rohů, a to jen díky tomu že umím hrát a vím kam ivestovat:P

64)  zelí  [09. 06. 2013 | 20:41]

seasabohužel jsou jen pro V.I.P, ale bez nich by nebylo hra;)
Lolo32: podle toho kolik koní si pojmenuješ " Croeseus junior"

Já jsem si pas ještě NIKDY nekoupila, ale možná si dopřeju radost když chytnu ufo +x pasů a : dokončím 9.
- dokončím gympl
- bude mi 18
- dokončím výšku
apod.:D

63)  Lolo32  [04. 06. 2013 | 20:44]

Jakou šanci mám na získání Croesuse Juniora?

62)  Lolo32  [04. 06. 2013 | 20:42]

Pasy by na howrse neměli být kvůli tomu hra není tak dobrá:(;(

61)  Lucišek DC  [23. 04. 2013 | 21:21]

Já si myslím že se kvůli pasům dělají zbytečné rozdíly a rozbroje,např.Právě teď běží Dubnový kalendář,vždy je 3.úkol otevřít požadovaný počet rohů hojnosti,jenže pouze tato akce by nás stála hromadu peněz.Měly by se dělat akce bez požadavků pasů,aby každý měl stejnou šanci.Většinou nakupuji pasy za rezervu,to je podle mě rozhodně mnohem výhodnější než si je kupovat za peníze.Již mnohokrát jsem se snažila získat Croesuse,ale bezvýsledně:-/.Pasy jsou výborné zlepšení,ale měly by být dostupnější.

60)  katka pospi  [20. 04. 2013 | 13:19]

Souhlasím.
Kdyby nebyly pasy tak by každý hráč měl o něco větší šanci být opravdu dobrý.
Kvůli pasům jsou mezi hráči opravdu veliké rozdíly v pořadí.
Ano,na první pozice se dá dostat i pez pasů,ale většina lidí získává božáky a "divočáky" jen díky použití pasů.Jiní hráči mají zase tak VELKÉ štěstí,že např. v Loterii vyhrají božáka,ale to jen jeden z mnoha.
Já jsem jedna z těch,co si pasy nekupuje,protože z mého kapesného by pak nezbylo totálně nic :P a navíc utrácet peníze za hru mi příde docela zbytečné.
Na Howrse božáky nemám a taky je v mém pořadí vidět,že pasy nekupuju,ale hra mě baví a to je promě hlavní.
Ano,ano vím,že můžu pasy získat prodejem koní,za rezervu jednou do měsíce atakdále,ale zase se vracíme k pasům-když prodám(nebo respektive chci prodat)koně za pasy,tak taky musí být hráč,který pasy má a je ochoten koně za pasy koupit.
Těch možností jak získat pasy není moc,avšak nějaké jsou a ty se já snažím využívat


Ale podívejme se nato takhle:
Každá hra má nějaké bonusy za reálné peníze a Howrse není vyjímka.
Za něco se musí zaplatit vůbec existence Howrse.
Můžeme být vůbec rádi,že registrace na Howrse je bezplatná,protože jinak by na Howrse moc hráčů nebylo

Ale i tak jsem velice ráda,že vůbec Howrse hraju a nějaké pořadí mi je poslední dobou celkem jedno.Howrse hraji,protože mě baví a to mi nikdo nevezme:)

59)  Dada222  [20. 04. 2013 | 11:53]

Dada222Pozrite sa na to "z druhej strany" : Keby neboli pasy, nebolo by Howrse, keby si ľudia pasy nekupovali, Howrse by nemalo z čoho platiť reklamy, nedokázali by vytvoriť takúto stránku = proste by hra nebola taká, aká je ! Ja osobne si síce pasy, nekupujem, veď som iba decko, rodičia si myslia, že to je len také vyhadzovanie peňazí... NIKDY som si nakúpila ANI JEDEN pas za reálne peniaze. I bez pasov sa dajú dosiahnuť skutočne skvelé výsledky, hoci to nie je na prvé miesta. Nedávno sa na mňa (na SK Howrse) usmialo šťastie v lotérií, získala som Lipsa. Pasy si tiež kupujem za rezervu, alebo (málokedy) keď mi zomrie kôň 30... Proste nemáte byť prečo naštvaný na Howrse a Owlient ! *no* :P

58)  Zaara  [19. 04. 2013 | 16:36]

ZaaraBlueAn007: Cituji z článku: "Každý měsíc se jeden kůň pojmenovaný "Croesus Junior" promění ve Croesuse." To je snad dost jasné, další možností je si ho koupit v prodejích ;)

57)  BlueAn007  [16. 04. 2013 | 15:40]

Ahojky,
zajímalo by mne, kde mám jako získat toho Croecuse každý měsíc???

Díky!

56)  Terezka0102   [06. 04. 2013 | 15:53]

Hra se dá hrát bez koupených pasů za CZK


Příjemný den,myslím si a sama tuto metodu aplikuji,že si pasy kupovat nemusíme...Proč?
-lze je získat za koně 30+ kteří umřou a ti se v prodejích dali sehna za "dobrou" cenu (97 000 +) a eq ty se dají vydělat "když se chce všechno jde"
-výměna věcí z čt s poctivými hráči(doporučuji "známější hráče "-neříkám,že někdo na 10 000 místě není poctivý) za pasy,momentálně letí paže dají se naprosto v pohodě vyměnit až za 5 pasů (2 paže=´5 pasů,hráčka BBerunka)
-klasika za 30 odsloužených dnů,kdo to nedělá? já myslím že tuto metodu aplikují úplně všihni howrsáci :D
Tyto 2+1 metody jak si bezplatně zajistit pasy doporučuji !

Příjemný zbytek dne! Terezka0102

55)  kachna000  [13. 03. 2013 | 19:00]

ConnieCZ: jasně že by mě to baviloXD bylo by toaspoň zpravedlivý!!!!*no*

54)  RozinakovaT  [06. 03. 2013 | 17:52]

Pasy nesnáším.... JaKO CHTĚLA BYCH JE Ale jak je získat nikdo si je koupí ale já ne....
Osmanda: podle mě by bylo howrse lepší bez pasů;(

53)  Howrse veteránka :)  [03. 03. 2013 | 01:16]

Na howrse jsem už dloooouhou dobu a pasy jsem si nikdy moc nekupovala.
Radši si koupím něco pěkného na sebe, než 10 pasů ;)
Každopádně, do první 1000 se dá dostat i bez pasů. Stačí být dost aktivní, pohybovat se po fóru, hlásit koně do Grand Prix..Já se za týden posunula o 3000 míst a to se ani nesnažím tolik jak bych mohla.

Kdo ale chce něčeho dosáhnout, bez pasů se neobejde. Když pak už jsou dost vysoko v pořadí a mají kvalitní koně, všechno se jim vrátí jejich prodejem.
Nejsem zastánce kupování pasů a sama si je nekupuji, ale rozumím lidem, kteří ano :)

52)  ConnieCZ  [02. 03. 2013 | 12:06]

Ahoj... bez pasů to jde !! ;)
už je to delší dobu ( cca 150 dní )a i bez kupování pasů jsem byla na 196. místě ! :) ale pak jsem se smazala ( byla jsem bl*á) ale i tak jsem se dostala na 575. místo ! :)
teď si pasy kupuji, ale jen kvůli tomu, že je dávám hráčům, kteří nemají na to aby si je koupili ;)
nestěžujte si... jaké by to bylo, kdyby pasy nebyli a všichni by měli stejné šance ? bavilo by vás to ? *no* i bez pasů to jde ! :)

51)  kachna000  [01. 03. 2013 | 16:34]

Mno...: no tebě se to řekne když si kupuješ 100 pasů....

PS: to že si nekupujem passy neznamená že jsme malý:O

50)  Safirka01  [22. 02. 2013 | 19:28]

Safirka01Přesně saromic
:)

«   1 2 3 4 5 6 7   »