Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Jak pasy omezují naše možnosti...

http://i.minus.com/i7frsNrFL4ZiT.png

Článek o tom, jak se dnes bez pasů na českém howrse skoro nehnete z místa. Samozřejmě nutno dodat, že bez pasů by hra zřejmě nebyla taková, jaká je teď a asi zrovna nejlépe by nefungovala.

Pasy. Pro někoho naprosto zbytečná věc a oproti tomu pro někoho takřka každodení utrácení peněz. Proč pasy tak strašně omezují naše možnosti hry?

 

Už několikrát jsem si chtěla koupit koně, ze kterého bych si udělala "Jen tak pro radost" koně šampiona. Jenže zde je háček - Za kolik vlastně takové hříbě šampiona koupíme? Odpověď je prostá - Za hodně. Jen málokdy koupíte opravdu kvalitní hříbě, které by mělo potenciál na Grand Prix [:grandprí:; :grandprix:]. Nejen, že hříbě stojí lid. řečeno "majlant", věci a vybavení koně se někdy vyšplhají až na trojnásobnou cenu. Nehledě na to, že jsem už hodněkrát slyšela - "Bez oblaků si šampiona nedělej, nemá to cenu. Nebude mít úspěch, tam ho převálcují." Přece nepotřebuji vyhrát!

Vzhledem k tomu, že už se tedy rozhodneme, že si uděláme "Šampiona jak se patří" - tedy se všemi věcmi z ČT + balíček 20 oblaků - jen málokdy na to máme.

 

Dáme si příklad:

- Koupím si koně (tzn. valacha, pokud nemáte ze svého chovu), který má GP +700 (k datu 3.9 je cena takového valacha [nevytrénovaného] v průměru od 5-12 pasů).

- Kvalitní kůň = kvalitní věci = hodně pasů. Kupujeme tedy: Nyktin balíček (6 pasů), Balíček harmonie (2 pasy), krev medusy (1 pas), poseidonův balíček (3 pasy), Voda mládí (1 pas), Balíček 20 ks oblaků (5 pasů + pokud zrovna nemáte pegasus - +3 pasy = 8 pasů za oblaka).

Sečteno a podtrženo, takový kůň vás bude stát opravdu mnoho pasů, v průměru od 10-20 pasů. Samozřejmě beru ohled na to, že někdo si "šetří věci" a pak teprve dělá 'šampíka (viz. já), ale i tak vás hříbě může stát někdy pěkně draho.

 

 

Ale není to problém jen ohledně šampionů - aneb kdo je v chovu, ví svoje. K chovu jsou velmi důležité růstové body a morpheovy paže. Ovšem, popravdě, nic z toho neroste na stromě. Všechny vaše zásoby jednou dojdou, proto musíte kupovat a kupovat.. dokud nebudete.. lidově řečeno švorc.

 

Jak je tedy možné, že hra není "vyrovnaná"? Přece, šanci by měli dostat všichni, tak proč se pořád někde dochtívá pasů? Co třeba akce?

V každé akci jsou nějaké předměty, nebo cokoliv souvisejícího s akcí (také božští koně a "divoši") ukryté v rozích hojnosti. Ale ani ten z nebe nepadá. Musíte tedy vyplácat hodně pasů, abyste měli božského koníka, nebo divokého, nebo hvězdice apod. A zde je problém. Ne každý má horu pasů, takže si nemůže dovolit kupování rohů a zbytečné utrácení. Znám mnoho lidí, kteří utratili okolo těch 15 pasů za rohy, když v ních byli božští koně - a nikde nic.

 

Připomeňme si! Jak získat pasy?

- Nákupem pasů za CZK:

 

  • 1 PAS      = 50.00  CZK
  • 10 PASŮ   = 250.00 CZK
  • 20 PASŮ   = 490.00 CZK
  • 30 PASŮ   = 735.00 CZK
  • 100 PASŮ  = 2050.00 CZK

- Prodejem koní

- Pas od koně Croesus:

 

  • Každý 13. den každého měsíce získává majitel Croesuse 1 pas, pokud byl ovšem den předtím přihlášen. Pokud 13. den připadne na pátek, získává Croesus svému majiteli 2 pasy.
  • Jak získat Croeuse? Každý měsíc se jeden kůň pojmenovaný "Croesus Junior" promění ve Croesuse.

 

- Odesláním koně do nebe

- Za nákup pasu z rezervy.

 

 

Jak se ke způsobu pasů vyjádřili naši čtenáři?

Otázka: - Co si myslíš o využívání pasů na howrse? Kupuješ si pasy, nebo je získáváš z prodejů atp.?

Imascakova: No pasy by mohly být dostupné i pro hráče co nemají na to si je kupovat.Takže partnérské nabídky atd.Pasy si nekupuji protože na to není.No z prodejů mi nejdou získat ale jinak když mi umře starý kůň a také z každých 30 odsloužených dní.

 

Betynka2000: Pasy jsou na howrse jen proto, aby mělo howrse za co platit reklamy- ano, to je zřejmé. Ale to, že hráč co si pasy nekupuje většinou neuspěje v akcích, mi přijde hloupé(samozdřejmě ze strany Owlientu). Co jsem měla sdílení s dobrými hráčkami(clarenka, Šíšupule aspol...) viděla jsem, že každá z nich si pasy kupuje- a vidíte výsledek. Ale co jsem viděla účty jiných hráčů, pasy si nekoupili a nebyli ani na 1000 místě.  Já si pasy nekupuji, ale bývalá majitelka účtu jich koupila přibližně 30(stejně nevidím výsledek). Ale já mám denně minimálně 5 pasů+ a to si je nekupuji ale pouze je získávám. Ano, již jsem bez kupování pasů dosáhla i mého rekordu-30 pasů. Takže, pasy mít budu, ale v pořadí to žádný výsledek nemá :)

 

Klárka-zbony: Neznám žádnou onlineovku kde by se nekupovaly nějaké bonusy za peníze a howrse není vyjímkou, prostě chtějí něco vydělat, když se stím tak dlouho dřeli a registrace je bezplatná, ale samozřejmě to nepodporuji. Pasy si kupuju jen když chytím ufo '+2' pasy takže dostanu 3 za cenu jednoho jinak ne. A za prodeje pasy moc nezískávám, ale myslím, že i bez pasů se dá něčeho dosáhnout :)

 

Osmanda: Podle mě by howrse bylo lepší bez pasů, aby nebyly tolik vidět rozdíly a každý mněl stejnou šanci být dobrý. Jinak pasy jsou na howrse zavedeny pouze odtoho, aby owlient měl peníze. Pasy si nekupuji, ale získávám je například od koní, kteří mi umřeli, každých 30 dní za rezervu, prodej koní mi je ani tolik nepřináší.

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

89)  alisa  [27. 02. 2014 | 17:02]

souhlas se vsemi :[:-/

88)  laves  [03. 01. 2014 | 13:42]

jo bez pasu by to nebylo ono:**yes* ale proč musí být tak drahé a navíc jenom kvůli hře utrácet peníze to je jediná otázka proč musí být tak drahé lepši by bylo kdyby pasy stály je (ve hře já nevím 50000 nebo 40000 Equus) jo to bych brala ale peníze ani napad*no*

87)  Noky  [23. 12. 2013 | 22:17]

Malina: naprosto s tebou souhlasím. Nikdy jsem si na Howrse nekoupila pas za opravdové peníze. Není to potřeba. Pasy získávám za posíláni (většinou) koní do nebe. Božského koně Měsíce jsem si koupila z našetřených pasů a jinak žádného božského koně nemám. Samozřejmě, že by se mi další hodil. Kdo by božské koně nechtěl? Je to, ale na každém jak se svými pasy naloží. Šampiona vždy koupím mezí 3-6 pasy a to jich mám pět! A všichni mi vyhrávají stužky. Vždy se dostanou mezi první desítku (momentálně ne, jelikož šetřím na dalšího šampiona). Co se týče kusů oblaků a dalších věcí tak získávám z akcí a z výměn jako každý. Někdy čtu profily některých hráčů a to co tam čtu nechápu. Každá hra si nějak vydělávat musí. A nikdo vás nenutí si něco kupovat! Na Howrse se mi daří a to jen díky tomu, že šetřím. Stačí si jen dobře rozmyslet do čeho investovat a můžete mít cokoliv. ;)

86)  Malina  [21. 12. 2013 | 19:18]

MalinaVíte nad tímhle se vždycky pozastavuji a celkem se i bavím :D Howrse=stroj na peníze :D a co jste čekali? Že všechno bude zadarmo? Ale no tak, snad tak naivní nejste :D Navíc vezměte si i jiné online hry jako např. Shakes and Fidget, Grepolis, Farmerama aj. i tam se kupují "nadstandarty" za peníze. Ale na to si nikdo nestěžuje..Hlavně pamatujete, že NIKDO vás NENUTÍ kupovat pasy! Navíc pasy a jiné vzácnosti z čt se dají získat úplně v pohodě i bez nákupu za obyč. peníze :) Minou akci jsem chtěla Lipse. Byl v prodejích za 20pasů. Uskromnila jsem se na obyčejné koně a ty lepší prodala. 20 pasů jsem nasbírala za 2,5 hodiny i bez nákupu. A co se týče věcí z čt tak to je ještě jednodušší. Chtěla jsem 5.prvek? Napsala jsem si inzerát na facebook do skupiny. Psala jsem hráčům na Howrse a za 2 dny jsem měla prvků dokonce 6! :D to samé když jsem potřebovala paže apod..za 3 týdny(tudíž cca 9 výměn)a mám 11paží! Lidi stačí umět obchodovat. A vymlouvat se na věk je taky hloupost ;) když chce tak tyhle maličkosti zvládne i malé dítě :) Toť můj názor, který nikomu nenutím..Mal.

85)  Karkiss  [21. 12. 2013 | 15:07]

Uvědomte si taky, že kdyby pasy nebyly, tak by ta hra (tzv. pracovníci) nic nevydělávala. Kdyby nebyly, tak by pracovníci, který každý den 24 hodin na tom pracují neměli výplatu. Chápu, že to je trošku dražší, ale kdo by chtěl chodit do práce bez aspoň měsíčního platu? Pokud si myslíte, že na tom Howrse nic nedělají, tak to je chyba. Každý den tam je milion změn jak u kontroly, tak u hackerů a jiných. Pokud to hrají malé děti, tak to bez pasů vydrží. Obchodovat jak takž moc neumí, jako třeba ti starší, kteří už ví, do čeho a koho investují, za to malí si to ještě moc neuvědomují! Proto si myslím, že sice pasy na hře Howrse OVLIVŇUJÍ, ale za to taky ne jenom ve zlém. :)

84)  zelí  [15. 12. 2013 | 08:01]

seasahele, už několikrá to někdo říkal: " představte si ,že vyši rodíče jsou zaměstnáni v owlientu a pak jednoho dne přijdou domů bez práce protože ow nemá na platy" co to by se vám líbilo že;).

83)  bublinková koupel  [07. 12. 2013 | 22:17]

Podle mě je howrse automat na pasy, což je dost nechutný, vzhledem k tomu, že tuhle hru hrají i osmileté děti. Ne všichni mají na to, aby si pasy kupovali! Vím, že se dají získat i přirozeně, ale to není jako když si koupíte pasy za prachy, protože najednou máte na kontě 100 pasů. Já jsem si pas za peníze nikdy nekoupila. Nejvíc jsem jich dohromady měla pět, dál už je prostě šetřit nedokážu... Je to hodně nefér, všechny ty výhody, které pasy přinášejí - účet pegasus, akce... Ano. Ty akce. V poslední době je to čím dál hoeší. Víte co hraje v kartách a loterii největší roli? Pasy a počet odsloužených dní. Vůbec si nestěžuju, přestože mám přes 500 dní a kvůli tomu nejsem schopna získat něco cenného. Jenom to konstatuju. Nevím, kdo rozhoduje o takovýhlech věcech... Prostě, milé drahé vedení, mohli byste mít úctu k hráčům, kteří mají zkušenosti díky létům strávených na howrse a snaží se hrát přirozeně, bez pasů? Tohle si myslí spousta lidí. Tak si to konečně uvědomte! Díky. My si chceme užívat hru, mít stejnou šanci jako "smetánka" (tak přezdívám všem hráčům, kteří si kupují pasy a je to vidět na jejich skóre...)! Díky za přečtení. Pokud máš stejný názor, napiš mi na howrse. Mám stejné jméno. Takže "hezkou" hru, bublinková koupel

82)  zelí  [25. 11. 2013 | 16:58]

seasaAno zrušení kamarádů, inzerátů a kecka mně moc nepotěšili, ale za poslední 2 možnosti si můžeme sami zloději taky nejsou chyby owlientu;). hazardní automa, promin ,ale to se musím smát hahahahaha....:D

81)  BridgePict  [13. 11. 2013 | 15:45]

Sorry, ale howrse už není to co bývalo. Owlient nám sebral zvířecí kamarády, připouštění už má nechutně drahou cenu (našla jsem připouštění za 7500 Equus -_-), a je to tam doslova přemnožehemžený zloději a podvodníky. A co hůř, ve většině akcí hrajou hlavní roli pasy. Čekám na dobu, až se bude moct říkat o howrse "hazardní automat", a je to fakt, samý peníze a závisláci...

80)  zelí  [09. 11. 2013 | 18:43]

seasa Syrael : souhlas;)

79)  Syrael  [06. 11. 2013 | 12:02]

SyraelJá si naopak myslím, že je to na howrse vyřešeno dobře a určitě si nemusíte kupovat pasy za reálné peníze, protože jich dost lze získat i jinou cestou... já osobně jsem si za celou dobu hraní koupila jen jeden, a přesto se od začátku držím kolem 200. pozice v celkovém hodnocení (a ano, teď mám pasy z kreativního prostoru, ale minimálně první rok jsem hrála bez nich ;) ).

78)  zelí  [04. 11. 2013 | 16:06]

seasaPegasus je super VIP taky a onlinovky ve kterých jsou potřeba věci jako pasy není málo hry typu my free zoo/farm/park, farmerama- všechno tohle jsem hrála a byla jsem na tom desetkrát hůř než na howrse i když jsem tomu všemu věnovala stejný čas. Až teprve když jsem s tím vším skončila začala jsem velmi rychle stoupat v žebříčku (moje pořadí cca 1500). A to jen proto že se snažím místo aby jsem si stěžovala. Stačí jen umět správně hrát a umět dobře investovat a vše se ti mnohonásobně vrátí.A znám hráče na vysokých pozicích kteří si pasy nekupují.
Takže Alena rozhodně nesouhlasím!!!

77)  Alena  [30. 10. 2013 | 21:02]

horses09Stop passům ×××××××*no**no**no**no**no**no**no*

76)  Alena  [29. 10. 2013 | 21:04]

horses09Jo a ještě účet pegasus, no prostě hrůza

75)  Alena  [29. 10. 2013 | 20:59]

horses09Já si myslím že z howrse se stal stroj na peníze. Protože jak se tady píše, bez passů se prostě nehnete z místa. Jen se nad tím zamyslete, v každé akci jsou potřeba passy, na čt jsou potřeba passy, ke koupi božanů v souk. prodejích je potřeba koupi dokonce 10 passů.
Skrátka ke koupi všeho lepšího jsou potřeba passy. Opravdu neznám jinou hru ve které by se nějaké ty lepší měny(jako na howrse passy) kupovaly za peníze. a už vůbec ne žádnou ve které by byli potřeba tolik. Tohle je můj názor. Noo Kdopak se mnou souhlasí??
Mě se to teda vůbec nelíbí*no**no**no**no*

74)  zelí  [12. 10. 2013 | 13:05]

seasadenisa1 : a z čeho má pak owlient žít, přece tam musí být nějycí zaměstnanci, no proč jsou u několikrát stejné obrázky koní pro více plemen? protože má málo peněz na zaplacení grafiků a kdyby se pasy zrušili owlient by skrachoval. A to přece nechceme co.;)

73)  denisa1  [23. 09. 2013 | 21:31]

Osmanda: Podle mě by howrse bylo lepší bez pasů, aby nebyly tolik vidět rozdíly a každý mněl stejnou šanci být dobrý. Jinak pasy jsou na howrse zavedeny pouze odtoho, aby owlient měl peníze. Pasy si nekupuji, ale získávám je například od koní, kteří mi umřeli, každých 30 dní za rezervu, prodej koní mi je ani tolik nepřináší.
souhlasím

72)  zelí  [23. 08. 2013 | 08:02]

seasaelfolog:ty peníze co má Owlient z pasů jsou plat pro jeho zaměstnance, především grafiky, no proč asi už několik plemen vypadá stejně.

71)  elfolog  [12. 08. 2013 | 12:03]

nemyslím že pasy jsou dobrá věc mohly by se darovat za zásluhy ale ne za peníze nesnáším když se někdo povyšuje nad ostatní jenom protože utrácí peníze ve virtuálním světě :-/

70)  Fritta  [26. 07. 2013 | 16:14]

Passy,passy... Ja si ich kupujem, hrá sa mi oveľa lepšie s účtom Pegasus ako bez neho, dokonca som stúpila v celkovom poradí...No ako som povedala, kupujem si ich len na účet pegasus, v rohoh hojnosti nikdy nič nemám, a zlaté jablká si nekupujem, ale vymieňam... Som zaručene proti tým čo chcú Howrse bez passov... Ak nemajú na SMS tak nech si kúpia cez rezervu!!!Ja ak chytím ufo s +2 alebo viac passmi, ihned si ich kúpim. Jednoducho je to výhodné.. A bez passov sa hráč nedostane nikam...

«   1 2 3 4 5 6 7   »