Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Hudba

http://howrse.jecool.net/gallery/av_diskuze3.png

Jste vášnivým milovníkem hudby? Co nejraději posloucháte a při čem se nejlépe odreagujete? Podělte se s námi o Vaše názory!

Co pro Vás znamená, když někdo řekno slovo Hudba? Co Vás napadne? Někoho napadne song, zpěvák, kapela... A někoho zase známý skladatel, hudební nástroj, nebo oblíbená skladba. Někdo si bez hudby neumí život ani představit a jsou tu i tací, kteří hudbu zrovna nemusí. Mnozí z nás také určitě hrají na hudební nástroje, což je např. klavír, nebo kytara. A jak jste na tom Vy?

Já osobně beru hudbu jako jiný svět, ve kterém je každý takový, jaký opravdu je. Nedokážu si představit, že bych měla vyjít ven bez sluchátek a nebo že už bych si nikdy v životě neměla zahrát na to krásné, staré piano, které má své čestné místo u nás v obývacím pokoji již několik let. Pro mě je židle za klavírem něco, co je pro někoho gauč nebo postel. Hraním mohu vyjádřit své pocity a myšlenky, a právě proto za ním strávím většinu volného času. Stejně tak jako poslouchání oblíbených songů, nebo skladeb. Třeba takovou skladbu jako je ''Řeka teče v Tobě'' od Yirumy, bych mohla hrát a zároveň poslouchat celé hodiny. Každému se ovšem líbí něco jiného. Třeba já, i přesto že nejraději na klavír hraji romantické a smutné skladby, má nejoblíbenější skupina je Florence & The Machine, která na mém ''žebříčku slávy'' jednoznačně zvítězila skladbou ''Never Let Me Go'' a na druhém místě by se u mě určitě umístila kapela The Pretty Reckless. Pak The Script, Evanescence a Within Temptation (zabíjela bych pro Murder xD). A zpěváci? Tak třeba oblíbená P!nk, Adele, Kelly Clarkson, nebo třeba i Ed Sheeran. Zkrátka, pokud se mi zalíbí text a samotný song, má u mě vyhráno. :)

Songy poslouchám vždy podle mé nálady. Jak jste si ale mohli všimnout, dávám přednost tvrdé hudbě, a proč? Jelikož se mi líbí. :)  Kdybych ale na sebe měla něco prozradit... Takový Bon Jovi a jeho song ''You Give Love A Bad Name''... To je taky něco pro mě. I když je to poměrně starší než já. xD Jinak, nově jsem objevila kapelu Plumb, která též nevypadá vůbec špatně a dokonce u nich mám i pár oblíbených textíků, doporučuji! Třeba se někomu zalíbí stejně jako mně. :) A další mou objevenou novinkou je kapela We Are The Fallen, také moc pěkná :D


 

A co Vy? Co posloucháte a na co hrajete? Nebojte se ukázat Váš názor! Napiště nám dopodrobna Váš osobní playlist! Nestyďte se za to, co posloucháte!

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

12)  Sarumann14  [10. 10. 2013 | 21:36]

Sarumann14Viděla jsem pár Beliberek, Directionerek, ale nepatřím k nim. Jsem ten z těch co miluje Rap. Majk Spirit, Strapo, Kali, Suvereno, Raego, Marpo, Wohnout. Asi si říkáte kdo to, co to, proč to? Ale, je to styl, který se mi líbí co se týče československé scény. Z našich severních a západních sousedů miluju Italobrothers, kteří jsou jiného žánru- dance. A ještě z Rap scény Lil Wayne (a zkuste jedno křivé slovo...) a někdy i ten Eminem. A krom toho Rapu tedy... Neodmítnu poslechnout Linkin park, The script, SHW (Swedish house mafia), simple plan a Imagine dragons.:)

11)  Kaisa  [10. 10. 2013 | 21:04]

KaisaKaisa asi mnohé nepřekvapí svým tvrzením, že se neřadí do davu oveček oslavujících Justina Biebra a One Direction - respektuje je jako jedno ze stád, ale neřadí se k nim. Nemá ráda zrovna profláknuté lidi, o kterých se neustále píše - víte, jak moc ji to irituje? Hrozně, furt o nich někdo mluví, lidé za nimi ječí a za chvilku prostě tu kapelu znají všichni, ne jenom zasvěcení... V krvi rock, v srdci metal, v duši punk. Jo, asi se většina z vás s mým hudebním názorem neshodne - a co, nemám ráda "kvílivé kytary, ječící chlápky s mastnými vlasy a texty o ničem", já miluji zvuk elektrické kytary, bicích, neuvěřitelně úžasné (a vyspělé) zpěváky, co vědí o čem zpívají a nevadí mi, když všechny ty pubertální holčičky spustí nějaké stížnosti na můj vkus. A co jako? Netrápí mě to, netankuje, každý posloucháme něco jiného.
Jsem zastánce tvrdé hudby, je to jako droga - potřebujete víc, víc, že už se to lidem ani pak nelíbí. Vždycky jsem jím byla, ale jeden čas jsem prosím poslouchala francouzský hip-hop, agresivní, trhavé a v kombinaci s francouzštinou... Ach jo, bylo to krásné. A pak jsem přesedlala na punk-rockové skupiny a z nich to byl jen kousek k tomu pravému hard rocku, punku a metal na sebe nedal dlouho čekat. Osobně upřednostňuji všechny druhy metalu, neliším to a je mi to ukradené. Nemusím moc děcka, co mají předsudky vůči všemu jinému, než je provařený popík - podívejte se a porovnejte ty texty vaší oblíbené skupiny a mojí. Ne všechny sice mají hloubku, ale není to neustálé tlachání o lásce...
Momentálně mám tolik oblíbených skupin, že by to byl výčet na pekelně dlouho - hudba pro mě znamená děj povídky, podbarvení, emoce, city, osobnost, sílu, agresi, jedinečnost, osobitost... Nedokážu bez ní dlouho existovat, nenávidím pocit, když ztratím sluchátka nebo si vybiji mobil. A taky, když mi uniknou všechny možné festivaly - Rock for People, Rock for Church, Benátská noc a i ty metalové, když mi utečou Iron Maiden...
Takže co to poslouchám, neposlouchám? Iron Maiden, Nickelback, Rammstein, HIM (His Infernal Majesty - Jeho Pekelná Výsost) - finská lovemetalová skupina, které jedu v sobotu na koncert, Linkin Park, Nightwish, My Chemical Romance, Tarja Turuner, Within Temptation, Evanescence, Thirty Seconds to Mars, Three Days Grace, Simple plan (hříčka), Vysací zámky, Amon Amarth, Powerwolf, Slipknot, Metallica, Apocalyptica, Hammerfall, Lordi, Kiss, Pink Floyd, Linkin Park... A je toho mnohem více, tohle je takový ten slabý výčet, znáte to. :)

10)  Antie  [09. 10. 2013 | 20:23]

No ja hudbu poslouchám třeba i když mi nejde usnout :D Inak taky z domu nevyjdu bez sluchátek z domu,prostě bez hudby by to nešlo! ;)
No tak ve skupinách poslouchám hlavně 1D :)a Little Mix :)
No a ve zpěvacich: James Arthur,Taylor Swift,Demi Lovato,Miley Cyrus,.. je toho eště tolik,že by to asi zabralo celou stranku .. :D

9)  Sillia  [08. 10. 2013 | 15:55]

Já jsem dosti neutrální posluchačka hudby, ať už mi člověk pustí cokoli, budu to poslouchat ráda, jediný co nesnášim je, když začne zpívat sám člověk, nevím proč, ale šíleně mě to dokáže vytočit a vynervovat a to i když zpívá hezky. Ale momentálně to u mě mají na plné čáře vyhrané Linkin Park. Na hudební nástroje nehraji, nebaví mě to, ale ráda poslouchám, když hraje někdo jiný.

8)  Čarodějka562  [08. 10. 2013 | 14:25]

hudbu...ano,mám ji moc ráda:) hraji na klavír,zpívám ;)

7)  Zuzu27  [08. 10. 2013 | 14:10]

Já osobně bez hudby neumím žít. Zpívám a tancuju snad každý den :) Hraji na klavír a zpívám. Hudba pro mě hodně znamená :*

6)  zelí  [07. 10. 2013 | 20:43]

seasaMně osobně hudba moc nebere, poslouchm vlastně jenom o HV ve škole, ale proti hudbě nic nemám.Co se týče skupin a spěváků žádného oblíbeného nemám, spíš se mi líbí jednotlivé písničky, ale v téhle oblasti jsem hodně mimo, docela se mi líbí Rihana ale fakt o hudbě nic nevím.Asi 5 let jsem hrála ne z. flétnu ,ale to mně moc nebralo.
A jinak Nay to co prožíváš u klavíru já prožívá u stolu s papírem a tužkou nebo v pohodlí křesla se svými myšlenkymi.;)

5)  buli  [07. 10. 2013 | 18:44]

buliTak já hudbu poslouchám skoro pořád.... Dokonce, když se učím i do školy... Docela mi to momáhá. Jsem ten tip člověka co si prostě nedovede představit svět bez hudby. Poslední dobou je mojím heslem No music No life...
Na žádný hudební nástroj bohužel nehraji, ale moc bych chtěla umět hrát na kytaru, no sice umím pár not, ale chtěla bych se zdokonalovat. bohužel na to nemám čas. Na kytaře se ted momentálně učím hrát Nothing else matters od Metalliki. Popravdě já nemám zpěváky/kapely rozdělené mezi oblíbené a neoblíbené. Já prostě poslouchám písničky co se mi líbí. Nemusím moc skupinu One directon, ale pár písniček se mi líbí. Dále hodně posloucám Evanescence a Within Temptation. Taky si někdy pustím ty české zpěváky jako je Landa, Robert Burian a Ego... NAopak se snažím vyhnout Justinovi a Seleně.

4)  Dobi  [07. 10. 2013 | 18:17]

DobiJá poslouchám vždycky to, na co mám náladu.
Zde je můj playlist:

http://www.karaoketexty.cz/p/stc/the-best-422831

3)  kobík  [07. 10. 2013 | 17:01]

kobikNo, já si představím skupinu Smokie, jejichž písničky miluji nadevše. Ano, jsou staré, ale jsou krásné. Podle mne jsou mnohem lepší než JB a jiní šašci-tyhle písničky mají duši. Ale 1 písnička je přeci jenom hezčí. Je to písnička Do it for you od Bryana Adamse. Hezčí písničku neznám-vždycky se mi u ni chce brečet a zároveň jsem hrozně šťastná.

2)  monulinka553  [07. 10. 2013 | 16:33]

internetcoolKdyž si představím pojem hudba:Představím si noty,klavír,youtube....Na nic nehraji ale strašně ráda chodím na koncerty nebo divadlo.Poslochám hudbu co je momentálně(za poslední 3 roky) a nebo old school 70léta prakticky nic mezi tím.Nejsem ta co One Direction miluje ale jejich písně si ráda poslechu.Justinovi Bieberovi se obloukem vyhýbám :)Co mě dostane do nálady je písen z Glle-True Colors a nebo Avici-Wake Up.Z těch starších mám ráda veselé písně.Nesnáším takové písně co mi připomínají horory :D Ale zase mám ráda od American Horor-Dominiqe to mi horor vůbec nepřipomíná:)Též poslochám hudbu podle nálady někdy si na ně i zatancuju :)

1)  Dadak98  [07. 10. 2013 | 15:18]

Dadak98Abych řekla pravdu, jsem v hudbě naprosto neutrální, takže v mém mobilu najdete vedle sebe protiklady jako Beethovenova, Beatles, Justina Biebera a Foo Fighters (samozřejmě více či méně). Oblíbeného interpereta jsem nikdy neměla, poslouchám, na co mám náladu. Z modernější je to hudby např. Coldplay, Imagine Dragons, Adele. Z té starší určitě Beatles, Beach Boys, Buddy Holly, nebo třeba The Who. Nakonec i klavírní skladby od Bacha a Yanna Tiersena (některé dávám i na kytaru a klavír), nebo Beethovenovy sonáty.
Aktuální hit? Jedna růžová od Aerosmith: http://www.youtube.com/watch?v=fw8BAp5vDZo

«   1 2