Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Elsa - 2.část

 

Elsa

2.část - Velký závod

……….Jednou se Emmy naskytla příležitost závodit na každoroční soutěži v nedalekém městě. Dívka po nabídce hned skočila, ale mělo to malí háček může závodit s Elsou. Nevěděla jestli jí to James dovolí.Enderson moc neprotestoval ale zato Emmě dával kázání. Dívku to už unavovalo. James to poznal, řekl: ,,Tak Emmo to je vše, doufám že ti to bude alespoň k něčemu užitečné.´´ Em byla šťastná že to vyšlo. Moc se těšila ale musela hodně trénovat. Její odpolední každodenní trénink zahrnovat klusání, překážky a jejich oblíbenou drezuru a cval.

Dívka věděla že bude mít konkurenci její spolužačka vlastnila krásného Fríského hřebce a ještě nějaké koně s kterými soutěžila. Em ale věděla že Elsa bude lepší. Emmina nepřítelkyně Kateřina věděla že nemá šanci proti sehranému týmu protivnice. Katka vyhrála akorát minulí rok vlastně poprvé ve 14 za 9 let ježdění. Protivnice Emmy něco plánovala. James ani Emm o tom neměli tušení. Jako každý den Emm ráno šla do školy, přišla domů udělala úkoly a jela za koňmi. James byl dnes od rána na trhu aby prodal nějaké ovce a kozy.

Dívenka přijela na farmu a volá: ,,Seane, Elso pojďte mám cukřík!´´ Nic, pořád nic nikde nikdo pak se Sean se přihnal jak nespoutaný ďas. Ale klisna nikde, není tu. Emma měla v tu chvíli slzy v očích. Nevěděla co se děje. Kde je Elsa? Neustále si pokládala otázku. Emm si vytáhla z kapsy vysílačku a zavolala a na policii. Emm si pomyslela jo pomáhat a chránit a kde jsou ukradl mi někdo Elsu a já čekám už hodinu. Z hodiny byli najednou dvě pak tři a ,,KONEČNĚ ´´zvolala Emm se slzami v očích.

Policie začala ihned vyšetřovat. V tu chvíli přijel James. Emma mu vše vysvětlila. Zanedlouho našly stopy. Byli to koňské otisky, byli stopy Elsy a jiného koně. Pomalu se začalo stmívat už bylo dlouho tak to policie zabalila, Emm oznámila: ,,Zítra budeme pokračovat!" Hned brzy ráno přijeli a zase vše od znova. Všechny vodítka k sobě pasovala. Policie došla k závěru že kůň byl ukraden. Sám neutekl nic takového. Takže začalo pátrání ujal se toho Jamesův  kamarád.

Policie dovedla Emmu a Jamese až k rodině Havlensonvích tedy rodině Emmy nepřítelkyně Kateřině. Emma si myslela že Kateřina má něco za lubem. Policie hned prohledala stáje. A co s udivením našli Elsa. Vyvedli ji ze stáje, jak klisna uviděla Emm. Vytrhla se policii z rukou a utíkala za dívkou. Byl to krásný pohled.  Kateřina a její otec policii přistihli. Emma Kateřině ihned vynadala a zlobila se na ní. Kateřina se přiznala. Důvod byl jasný jak Emm předpokládala bála se že Emma ji porazí.

Emma Kateřině odpustila. Ale na oplátku a za starosti chtěla Emma aby Kateřina připustila svým Fríským hřebcem Dipsem Elsu. Kat nejdříve nechtěla ale nakonec proč ne ať má alespoň nějak potomky. Katy řekla: ,,Ještě jednou se omlouvám. Promiň!“

Závod se konal a na startu byla připravena Ema se Senem a Elsou, Kateřina s Dipsem a Valinem. Emma vyhrála první místa v drezuře a parkúru. Kateřina zas terénní jízdu a rychlostní závod.

Byli vyrovnané. Nakonec se z nich stali nejlepší kamarádky.

Else se narodili dvojčátka Vesna a Grand. Dipsovi se stala nehoda a už nikdy nezávodil. Sean vyhrál závody okolo vesnice a začal s Emm vyhrávat i dál.

Elsa byla dále chovnou klisnou ale závodění jí také šlo. James měl nehodu a zemřel. Emmě připadla farma a vše okolo. Vyrostla a vdala se, měla dvě děti. Statek se stal stanicí pro týrané a koně bez domova. Emma vystudovala a stala se veterinářkou. Její manžel byl žokejem.

Emminy děti šly v jejich stopách a stanice Elsa snad existuje dodnes.

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

8)  zelí  [20. 06. 2014 | 17:25]

Tahle část na tu první vůbec nenavazuje, předtím se ta holka jmenovala Monika a její klisna Emma ted je z ní najednou Emma z její klisna Elsa co to? A v minulém díle měla klisna té holky hříbě a chystaly se na závot a ten se poděl kam??
+ souhlasím s vámí ostatními*yes*.

7)  wolfi  [25. 08. 2013 | 11:35]

wolfiTaky dobrý ale moc rychle to skončilo (nebo mi to tak připadá).

6)  Pesoutka  [24. 11. 2012 | 09:33]

Děkuji za kritiku když jsem to psala bylo mi 10 let .
A doopravdy jsou tam překlepy.
Ano psát budu a mám i nový námět .Takže se těšite!
Pesoutka

5)  Jessie01  [02. 11. 2012 | 15:39]

Ehmmm.... Trošičku se to podobá povídce Štístko! Tedy to, jak jí ukradnou toho koně!

4)  Athari  [27. 09. 2012 | 14:28]

Anf........ No....ty očividně nemáš trpělivost. Emma vyhrála, postupně každý umírá, Emma vyrostla, vdala se, Emma má děti, Emminy děti jsou dospělé... (jinak stejné chyby jako vp rvním díle...) tohle bych já nenapsala ani za 6 dílů a ty to nacpeš do jednoho dílu...to, že nemáš čas je sice hezký, ale měla jsi to nějak natáhnout a psát třeba jednou za měsíc...tady třeba ještě neříct, že toho koně ukradla Kateřina...nelíbí se mi to, ale každýmu se nemůže líbit všechno, to snad chápeš...doufám, že ti má kritika pomůže ke zlepšování tvých výsledků a jednou napíšeš takovou dobrou povídku, že už nebudu mít co kritizovat...piš dál, jedině tak se zlepšíš.*rolleyes**rolleyes**rolleyes**rolleyes**rolleyes**rolleyes**rolleyes**rolleyes*

3)  Adeluska  [09. 09. 2012 | 13:34]

Díky že jsi takový příběh vytvořila je to úžasné....:*:*:*:*:*:P;)

2)  Pesoutka  [21. 08. 2012 | 11:07]

Je ale hodlám se na další příběh dílový ale delší alespoň 5 jich bude.Na tento jsem neměla moc času kvůli tomu aby se mi neztratila fantasie a hlavně jsem měla představu co bude dál a tak.Chtěla jsem ho dokončit.Jsem často venku když je pěkně s partou nebo s mím miláčkem .:*:*

1)  Safira Zářivá šupina xD  [21. 08. 2012 | 08:27]

eliska987654321Dobrej doják:* Škoda že je to poslední díl

1