Právě probíhající akce na Howrse: Důl Elementálů+ Všechny akce
Právě probíhající soutěž: Zatím žádná+ Všechny soutěže
Přehled českých výtvorů v KP!
Chat s adminkami
• Bleskovky a informace, co na webu nenajdete - sledujte nás na Facebooku!
• Anketa - VIP vs. Pegasus
Podvodné stránky - nenaleťte!+ Více novinek

Božští koně (CZ)

http://i.minus.com/iV4oTuxOiVuKi.png

Božstí koně, kteří jsou na naší české verzi.

 

Ouranos a Gaia

Ouranos a Gaia jsou jedineční božští koně - jsou původci všech ostatních koní ve hře.

 

Vzácní koně

Ametyst je božský kůň, díky kterému Vám přiletí UFO krátce poté, co ho uložíte ku spánku. Nejšťastnějšímu hráči přinese diamant, ti ostatní obdrží růstový bod. Pro vylepšení jeho dovedností lze využít diamanty. Ametyst je neprodejný a nedá se rozmnožovat.

Nefrit Vám dá diamant pokaždé, když se probudí s dovedností alespoň o jeden bod větší (nebo stejnou) než 0. V praxi to znamená, že pokud se Nefrit probudí se třemi dovednostmi vyššími nebo rovnajícími se 0, dostanete 3 diamanty. Jeho dovednosti mohou být i záporné a nemohou být navýšeny diamanty. Je neprodejný a nedá se rozmnožovat.

Perla je božský hřebec. Pokaždé, když se zúčastní lekce, existuje pravděpodobnost, že jeho majitel nalezne diamant. Pro vylepšení jeho dovedností lze využít diamanty. Je neprodejný a nedá se rozmnožovat.

Ruby každé narozeniny vydělá majiteli 5 diamantů. Jelikož stárne po měsíci (díky Vodě mládí), za 24 dní Vám vydělá 10 diamantů, což je jako 1 pas. Pro vylepšení jeho dovedností lze využít diamanty. Ve dnech, kdy Ruby nevydělává diamanty o malý kousíček povyroste. Ruby je neprodejný a nedá se rozmnožovat.

Safír Vás po probuzení požádá, abyste ho navštívili na stránce jiného hráče. Pokud ho poslechnete, Safír Vám dá diamant, pokaždé když jeho věk v měsících bude sudé číslo a 1000 Equus když jeho věk bude liché číslo. Pro vylepšení jeho dovedností lze využít diamanty. Safíra nelze prodat, ale může se rozmnožovat s božskou klisnou Smaragd (avšak pouze jednou) a jejich potomkem je Topaz.

Smaragd je božská klisna, je možno ji připustit božským hřebcem Safír. Jejich potomkem je Topaz. Pro vylepšení jeho dovedností lze využít diamanty. Smaragd nelze prodat.

Topaz je potomek Smaragd a Safíra. Rodí se s dovednostmi 1200, Kamenem mudrců a Vodou mládí. Je neprodejný a nemůže se rozmnožovat. Svému majiteli nepřináší výhody. Pokud mu ale pogratuluje jiný hráč, má možnost získat diamant nebo 50 equus. Denně můžete pogratulovat pěti Topazům (kliknutím na ikonku v levém sloupečku, vedle „Dát jablko“). Má i svůj vzhled pro hříbě (odkaz).

Diamant se objevil hráčům, kteří nasbírali všechny ostatní vzácné božské koně (Ametyst, Nefrit, Perla, Ruby, Safír, Smaragd, Topaz). Hráč nesmí chovat více než jednoho Diamanta. Je prodejný, ale nedá se rozmnožovat. Pro vylepšení jeho dovedností lze využít diamanty.

Quartz Vám může najít diamant, když ho poprvé v daném dni dáte na louku. Můžete použít diamanty pro vylepšení jeho dovedností.
Amber Vám po probuzení může dát diamant. Lze použít diamanty pro vylepšení jeho dovedností.

Opál Vám může najít diamant, když ho poprvé v daném dni dáte do boxu. Můžete použít diamanty pro vylepšení jeho dovedností.
Achát je cenný kůň. Tlačítko tuřínu se může změnit na diamantové tlačítko, díky čemuž budete mít příležitost získat jeden diamant. Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Onyx Vám po vyhřebelcování vytvoří UFO, ve kterém můžete získat buď 1 diamant, nebo 500 equus. Můžete použít diamanty pro vylepšení jeho dovedností.

Gypse je vzácný kůň, který se dokáže změnit zpět na písek, když se vzbudí. Pokud se o něj chcete dál starat, musíte ho přemodelovat. Když Gypse přemodelujete, existuje šance, že najde diamant. Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů. Tohoto koně je možné prodat.

 

Sluneční soustava

Saturn patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Můžete ho vzít na vyjížďku po Mléčné dráze, abyste navýšili jeho dovednosti.
Za úplňku Vám přinese 5 diamantů, pokud jste se přihlásili alespoň jednou za poslední 3 dny. Je neprodejný a nemůže se rozmnožovat.

Mars patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Můžete ho vzít na vyjížďku po Supernově, abyste navýšili jeho dovednosti. Pokaždé když získá 20 dovednostních bodů, získáte 1 diamant. Je neprodejný, lze se rozmnožovat (připuštění Venuše).

Jupiter patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Vezměte ho na vyjížďku do Vírové galaxie, abyste navýšili jeho dovednosti. Pokaždé, když vyhraje 2 soutěže v jeden den, přinese Vám 1 diamant. Je neprodejný a nemůže se rozmnožovat.

Merkur patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Vezměte ho na vyjížďku do černé díry, abyste navýšili jeho dovednosti. Pokaždé, když datum bude prvočíslo, přinese Vám 1 diamant, pokud jste během předchozích 3 dnů přihlásili. Je neprodejný a nemůže se rozmnožovat.

Neptun patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Vezměte ho na vyjížďku kolem Pluta, abyste navýšili jeho dovednosti. Neptun Vám přinese 3 diamanty za každých 10 dnů, co jste se přihlásili. Je neprodejný a nemůže se rozmnožovat.

Venuše patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Venuše je klisna, která může být Marsem připuštěna pouze jednou za život. Jejich potomkem bude Uran. Vezměte ji na vyjížďku na exoplanetu, abyste navýšili její dovednosti.
Pokud nastane nov (fáze měsíce), přinese Vám 5 diamantů, pokud jste se během předchozích 3 dnů přihlásili. Je neprodejná.

Uran patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Je potomkem Venuše a Marse. Vezměte ho na vyjížďku na Halleyovu kometu, abyste navýšili jeho dovednosti. Je neprodejný a nemůže se rozmnožovat.
Země patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Země je klisna, která může být Sluncem připuštěna pouze jednou za život. Jejich potomkem bude Měsíc. Vezměte ji na vyjížďku do galaxie Antény, abyste navýšili její dovednosti. Pokaždé, když její syn oslaví narozeniny, přinese Vám 1 diamant. Je neprodejná.
Slunce patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Vezměte ho na vyjížďku na Hale-Boppovu kometu, abyste navýšili jeho dovednosti. Nabídne Vám diamant, pokud některý z Vašich ostatních koní ze Sluneční soustavy získá diamant. Získat ho můžete, pokud bude vlastnit všechny koně ze Sluneční soustavy (mimo Měsíce). Slunce je možné prodat a připouštět (se Zemí).
Měsíc patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Vezměte ho na vyjížďku kolem Země, abyste navýšili jeho dovednosti. Měsíc je potomkem Země a Slunce, proto je pro jeho získání nutné vlastnit jeho matku. Měsíc je prodejný.
 Pluto patří mezi koně ze Sluneční soustavy. Můžete cestovat po galaxii Andromeda a zlepšit tak jeho dovednosti.
Při jízdě v galaxii Andromeda může najít 1 diamant.
Io Vám ve dnech, kdy se umístí jako 2. ve 2 soutěžích, dá 1 diamant. Můžete se s ním projet kolem Jupiteru a zlepšit tak jeho dovednosti.

 

Větrní koně

S Božskými větrnými koňmi můžete jezdit přes oceány a zvýšit tak jejich větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jejich dovednosti. Vyjížďky přes planiny zvýší jak jehich dovednosti, tak jeho větrnou sílu.
Pokud je Božský větrný kůň mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři. Po odeznění bouře získáte dárky, které jsou u nich napsány. Jak vypadá bouře.

Eurus je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Černá orchidej
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

Boreas je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Pandořina skříňka
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení.

 

Zephyrus je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:

- Proutek plodnosti
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení.

Notus je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:

- Bonusový balíček
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení.

Caicias je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Hestiin dar
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

 



Lips je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Výzva Titánů
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

Apeliotes je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Balíček harmonie
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

Skeiron je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Voda mládí
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

Euronotus je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Kámen mudrců
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

Lapyx

Iapyx je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Diova hromová tyč
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

Libonotus je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Slzy Afrodité
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

Thracius

Thracius je jedním z božských větrných koní. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Chronův časovač
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

Aeolus je jedním z božských větrných koní. Lze jej získat pouze tehdy, pokud máte všechny ostatní Větrné koně. Je prodejný. Po odeznění bouře získáte jeden z těchto dárků:


- Morpheovy paže
- Diamant
- nebo nějaké jiné překvapení

Aeolus

 

Vodní koně

Mist je božská klisna, která má schopnost sdílet své dovednosti. Její schopnosti se ze dne na den mění: Jednoho dne bude dobrá ve cvalu, dalšího dne bude mít dobrou výdrž... Může se reprodukovat s Snow a zplodit s ním Ocean. Je neprodejná.

Snow je Božský kůň stvořený pro soutěže. Každý Snow má své jméno napsáno barvou označující jeho specializaci:
• Modrá = specializace na překážkové dostihy.
• Červená = specializace na parkurové skákání.
• Zelená = specializace na klus.
• Purpurová = specializace na cval.
• Bílá =specializace v drezuře.

Snow je neprodejný.

Ocean je synem Snow a Mist. Zdědil sílu po otci a těkavost po matce. Má mimořádné dovednosti. Jeho dovednosti se každým dnem mění, takže je potenciálně dobrý ve všech směrech. Je neprodejný a nemůže se rozmnožovat.

Frost je božská klisna, která umí měnit dovednosti. Její dovednosti se mění každý den - jednou bude vynikat ve cvalu, jindy zase ve výdrži atd. Připuštěna může být jen jednou s Ocean a porodí Snowflake.

Každý den můžete rozmrazit Frost na jejím veřejném profilu a zkusit, jestli nenajdete Hypnovu přikrývku. (Pozn.: Podobně jako když gratulujete Topazovi - tlačítko pro rozmražení Frost je vedle tl. pro jablko ;), rozmrazit lze pouze jednu Frost denně.)

1. dne v každém měsíci, když se stránka aktualizuje, bude Frost nabídnuta jednomu z hráčů, který ji rozmrazil během minulého měsíce.

Snowflake je synem Frost a Ocean. Jeho dovednosti se mění každý den v závislosti na teplotě: čím nižší teplota, tím silnější Snowflake bude!
Vzhled mláděte

Cascade je božská klisna, která může měnit své dovednosti. Její dovednosti se každý den mění. Jeden den vyniká ve cvalu, druhý den má úžasnou výdrž... Může být jednou připuštěna se Snowflake, díky čemuž se narodí unikátní hříbě Geyser. První den v měsíci bude jedna Cascade nabídnuta hráči, který se přihlásil alespoň ve 20 dnech v uplynulém měsíci.

Geyser je potomkem Cascade a Snowflake. Pyšní se úžasnými dovednostmi, které se každý den mění, může tak vynikat v jakékoliv oblasti. Díky teplu, které vyzařuje, zvyšuje Geyser úrodnost luk Vašeho jezdeckého centra každý den jakéhokoliv období, kdy nejsou obdělávány, o 3% (namísto 1% na jaře a na podzim a 0,2% v zimě).
Vzhled mláděte

Déšť je božská klisna, která může přepínat své dovednosti. Její dovednosti se mění každý den. Jeden den je skvělá ve cvalu a druhý den má zase obrovskou výdrž... Může být připuštěna pouze jednou s hřebcem Geyser a narodí se jim jedinečné hříbě Oblak. Déšť zvýší vaší úrodu o 5% (platí pro plodiny zasazené po jejím získání).

Bonusy

Hra: zlepší sklizeň jezdeckého centra o 5% (neplatí pro plodiny, které při získání koně už rostly)

VIP: automaticky ukládat koně ku spánku po hřebelcování

Oblak je syn Déšť a Geysera. Má mimořádné dovednosti, které se mění každý den, takže má potenciál být dobrý ve všech oblastech.
Vzhled mláděte

Rosa je božská klisna, která dokáže měnit své dovednosti. Její dovednosti se mění každý den. Jeden den je skvělá ve cvalu a druhý den má zase obrovskou výdrž... Může být jednou připuštěna s koněm Oblak a porodit hříbě Vlna. Pokud jste již získali všechny božské vodní koně, můžete znovu připustit Rosa a Oblak a odchovat dokonalé hříbě Potok, pokud jste ho již v minulosti neodchovali.

Vlna je syn Rosa a Oblak. Má mimořádné dovednosti, které se mění každý den, takže má potenciál být dobrý ve všech oblastech. 
Vzhled mláděte

Potok je syn Rosa a Oblak. Může se narodit jen tehdy, pokud hráč už vlastní všechny členy jeho rodiny. Má mimořádné dovednosti, které se mění každý den, takže má potenciál být dobrý ve všech oblastech.
Vzhled mláděte

Pravěcí koně

Hipparion každý den postoupí o 1 bod v každé dovednosti, která nepřesahuje omezení poloviny celkového počtu dovednostních bodů nejlepšího koně ve hře pro danou dovednost. Pokaždé, když dosáhne celkový součet dovedností násobku 200, Hipparion Vám dá hříbě plemen a zbarvení, jaké ještě nemáte.
Hyracotherium každý den postoupí o 1 bod v každé dovednosti, která nepřesahuje omezení poloviny celkového počtu dovednostních bodů nejlepšího koně ve hře pro danou dovednost. S Hyracotherium všechny oslice porodí hříbata s 50% vrozených dovedností navíc. Tato výhoda se nesčítá, pokud máte více Hyracotherium, ale lze ji použít se Slzami Afrodité.
Tarpan každý den postoupí o 1 bod v každé dovednosti, která nepřesahuje omezení polovinu celkového počtu dovednostních bodů nejlepšího koně ve hře pro danou dovednost. S Tarpan budou všechna čistokrevná hříbata Vašich klisen mít větší šanci na získání stejného zbarvení, jako má jeden z rodičů oproti standartní pravděpodobnosti získání barev pro jejich plemeno. Tato výhoda se nesčítá, pokud máte více Tarpan. Připuštění můžete nabízet klisnám Hippidion, které ještě hříbě neměly.
Hippidion je klisna, která jednou za život může mít hříbě s Tarpanem, ze kterého vyroste Kůň lesů. Každý den postoupí o 1 bod v každé dovednosti, která nepřesahuje omezení poloviny celkého počtu dovednostích bodů nejlepšího koně ve hře pro danou dovednost. Pokaždé, když dosáhne celkouvý součet dovedností násobku 200, Hippidion Vám dá 1x Slzy Afrodité.
Lesní kůň je synem klisny Hippidion a hřebce Tarpana. Každý den postoupí o 1 bod v každé dovednosti, která nepřesahuje omezení poloviny celkového počtu dovednostních bodů nejlepšího koně ve hře pro danou dovednost.

Mytologičtí koně

Balios každý 19. den v měsíci nabízí svému majiteli Nyktin balíček pod podmínkou, že byl připojen předchozí den. Pokud majitel koně neodchoval, dostane Nyktin balíček pouze 19. v lednu, dubnu, červenci a říjnu (pokud se přihlásí i předchozí den). Jeho dovednosti se rovněž každý den mírně zvyšují. Balios se nemůže rozmnožovat, ale lze ho prodat. Novému majiteli ale přináší Nyktin balíček jednou za 3 měsíce (leden, duben, červenec, říjen). Vyskytuje se v 5 různých zbarveních (Vesmír, Oheň, Elektřina, Sníh, Země).

 

Croesus namísto hnoje produkuje peníze. Každý 13. den každého měsíce získává majitel Croesus 1 pas, pokud byl ovšem den předtím přihlášen. Pokud 13. den připadne na pátek, získává Croesus svému majiteli 2 pasy. Je prodejný a nedá se rozmnožovat.

Každý měsíc se jeden z koní pojmenovaných Croesus Junior promění v Croesa.

Grani povstává z popela jako fénix. Každý den, kdy není nesmrtelný, se mu zhorší zdravotní stav. Pokud přežije alespoň 30 dní od narození (nebo vzkříšení), získáte 2 diamanty a 20000 Equus za jeho odeslání do Nebe. Můžete ho znovu oživit pomocí Pandořiny skříňky, nebo obnovit jeho zdraví pomocí Černé orchideje.

Existuje 12 různých Graniů, z toho 2 klisny. Každý Grani se liší znakem na zádi. Majitel všech 12 Graniů má jednou za celou hru možnost na jejich stránce jednoho z nich přeměnit na Palomino Sleipnir, pokud prvního v měsíci bude alespoň jeden každého druhu žít.

Je neprodejný, ale klisny se mohou jednou připustit s Granim a porodí Graniho. 

Více zbarvení Graniho najdete v galerii.

Xanthos Vás odmění za pohlazení (podobně jako Topaz za gratulaci). Ti nejšťastnější můžou získat Roh hojnosti, ostatní získají +10% energie pro svého (v té době nejmladšího, nedávno narozeného) koně. Je prodejný, ale nelze jej rozmnožovat. Xanthos je taktéž bratrem božského koně Balia. Xanthos

Sleipnir je bájný kůň boha Odina. Tento kůň má 8 nohou místo 4, což mu dává mimořádné schopnosti. Sleipnir je nesmrtelný. Může mít různé barvy srsti. Nemůže se rozmnožovat a nedosahuje žádných umístění, ale může být prodán.

Více zbarvení Sleipnira najdete zde.

Midas je božský osel, který jednou za měsíc dokáže přeměňovat jablka na balíčky harmonie (pokud máte více Midas, účinek se sčítá). První jablko, které každý měsíc dáte vhodnému oslovi, se u tohoto osla změní na balíček harmonie. Vhodní jsou osli alespoň 18 měsíců staří a bez speciálního zbarvení.

Bonusy
Hra: Balíček Harmonie prvnímu oslovi, kterému daný měsíc dáte jablko.
VIP: Schopnost použít Pandořinu skříňku do 30 let (ne včetně) namísto 25 let.

Sezónní koně

Jaro je jedním ze sezónních božských koní.

Každý jarní den vyhrajte:
- 30 dovednostních bodů, které můžete použít na Jaro
- 5 000 Equus při prvním přihlášení v daný den

Bonusy
Podkovy: +50 podkov pro další Velkou výzvu
Hra: Equus každý jarní den ve hře
VIP: snížení maximální délky ustájení v jezdeckých centrech na 1 den


Léto je jedním ze sezónních božských koní.

Každý letní den vyhrajete:
- 30 dovednostních bodů, které můžete použít na Léto
- 5 000 Equus při prvním přihlášení v daný den

Bonusy
Podkovy: +100 podkov pro další Velkou výzvu
Hra: Equus každý letní den ve hře
VIP: můžete si rezervovat boxy, jakmile si je vyzvednete v dílně

Podzim je jeden ze sezónních božských koní.

Každý podzimní den vyhrajte:
- 30 dovednostních bodů, které můžete použít na Podzim
- 5 000 Equus při prvním přihlášení v daný den

Bonusy
Podkovy: +200 podkov pro další Velkou výzvu
Hra: Equus každý podzimní den ve hře
VIP: +1 výměna za týden

Zima je jedním ze sezónních božských koní.

Každý zimní den vyhrajte:
- 30 dovednostních bodů, které můžete použít na Zimu
- 5 000 Equus při prvním přihlášení v daný den

Bonusy
Podkovy: +200 podkov pro další Velkou výzvu
Hra: Equus každý zimní den ve hře
VIP: třídění soutěží, do nichž je zaregistrován některý z Vašich koní

Čínští koně

Qilin je božský jednorožec, kterého můžete připustit s kteroukoliv vlastní jednorožkou. Pro připuštění platí stejné podmínky jako u normálních jednorožců. Pokud bude narozené hříbě jednorožec, narodí se s bonusem od Qilin a získá 15 bodů navíc ke všem dovednostem. Za každé uskutečněné připuštění Qilin získá dovednostní body, které můžete použít. Navíc Vám Qilin prvního každý měsíc dá Proutek plodnosti, pokud jste se předchozí den přihlásili.

Tianma je božský pegas. Při probuzení může někdy aktivovat následující bonus: Dvakrát tolik trusu u koní bez Plutova pergamenu, kteří se vzbudí v době mezi aktivací bonusu a další denní aktualizací. Tianma také každý druhý den obdrží dovednostní body, se kterými můžete naložit, jak uznáte za vhodné.

Bonusy
Hra: 2x tolik trusu u koní, kteří se vzbudí ve stejný den, kdy se bonus aktivuje
VIP: 4 připuštění u oslů namísto 3

Shenma je okřídlený jednorožec, který při probuzení může někdy aktivovat následující bonus: 1.5x více šancí na nalezení růstových bodů, když se koně vzbudí v době mezi aktivací bonusu a další denní aktualizací. Každý den, kdy neaktivuje bonus, obdrží dovednostní body, se kterými můžete naložit, jak uznáte za vhodné.

Bonusy

Hra: 1.5x větší šance na nalezení růstových bodů, když se koně vzbudí ve stejný den, kdy se bonus aktivuje.
VIP: +1 výhoda navíc (není možné použít víckrát)

Huanglong je božský kůň patřící ke skupině čínských božských koní. Při probuzení může někdy aktivovat následující bonus: 100% energie u koní, kteří se vzbudí v době mezi aktivací bonusu a další denní aktualizací. Každý den, kdy neaktivuje bonus, obdrží dovednostní body, se kterými můžete naložit, jak uznáte za vhodné.

Bonusy

Hra: 100% energie u koní, kteří se vzbudí ve stejný den, kdy se bonus aktivuje
VIP: získejte o 10% více Equus za každou vyhranou soutěž (kromě Grand Prix, nesčítá se)

Pixiu je okřídlený jednorožec, který patří ke skupině čínských božských koní. Při probuzení může aktivovat bonus v podobě 20 equus za každou lekci dokončenou v době mezi aktivací bonusu a další denní aktualizací. Pixiu každý den, kdy neaktivuje bonus, obdrží dovednostní body, se kterými můžete naložit, jak uznáte za vhodné.

Bonusy

Hra: 20 equus za každou dokončenou lekci ve stejný den, kdy se bonus aktivuje
VIP: připouštění jednorožců 6 měsíce poté, co porodí, namísto 10

Longma je božský pegas, který patří ke skupině čínských božských koní. Může se jednou připustit s koněm Tianma a porodit unikátní hříbě: Chitu. Jakmile se vzbudí, může občas aktivovat následující bonus: 100% šance nalezení tuby maziva u koní ustájených v boxech v době mezi aktivací bonusu a další denní aktualizací. Longma každý den, kdy neaktivuje bonus, obdrží dovedností body, se kterými můžete naložit, jak uznáte za vhodné.

Bonusy

Hra: 100% šance nalezení tuby maziva u koní v boxech ve stejný den, kdy se bonus aktivuje

VIP: možnost rezervace boxů ihned po jejich nákupu

Chitu je božský kůň, který patří ke skupině čínských božských koní. Je synem Longma a Tianma. Chitu se každý den vzbudí a obdrží dovedností body, se kterými můžete naložit, jak uznáte za vhodné.

Duhoví koně

Charming Red je jeden z duhových koní. Každé pondělí poskytuje diamant (po denní aktualizaci) za předpokladu, že jste se za uplynulé 3 dny alespoň jednou přihlásili. Jakmile budete mít všech 7 duhových koní, můžete získat Secret Rainbow.

Bonusy

Hra: jeden diamant každé pondělí
VIP: hlazením koní získejte v pondělí dvojnásobné množství energie

Cool Carrot je jeden z duhových koní. Každé úterý poskytuje diamant (po denní aktualizaci) za předpokladu, že jste za uplynulé 3 dny alespoň jednou přihlásili. Jakmile budete mít všech 7 duhových koní, můžete získat Secret Rainbow.

Bonusy

Hra: jeden diamant každé úterý
VIP: z mrkví získejte v úterý dvojnásobné množství energie

Shiny Yellow je jeden z duhových koní. Každou středu poskytuje diamant (po denní aktualizaci) za předpokladu, že jste se za uplynulé 3 dny alespoň jednou přihlásili. Jakmile budete mít všech 7 duhových koní, můžete získat Secret Rainbow.

Bonusy

Hra: jeden diamant každou středu
VIP: spotřeba energie při trénování rychlosti Vašich koní je ve středu o polovinu nižší
 Forest Green je jeden z duhových koní. Je synem Lovely Blue a Shiny Yellow. Každý čtvrtek poskytuje diamant (po denní aktualizaci) za předpokladu, že jste se za uplynulé 3 dny alespoň jednou přihlásili. Jakmile budete mít všech 7 duhových koní, můžete získat Secret Rainbow.

Bonusy

Hra: jeden diamant každý čtvrtek
VIP: spotřeba energie při vyjížďce v lese je ve čtvrtek o polovinu nižší
Lovely Blue je jeden z duhových koní. Lovely Blue je klisna, která může být připuštěna jednou za život s Shiny Yellow a porodí Forest Green. Každý pátek poskytne diamant (po denní aktualizaci) za předpokladu, že jste se za uplynulé 3 dny alespoň jednou přihlásili. Jakmile budete mít všech 7 duhových koní, můžete získat Secret Rainbow.

Bonusy

Hra: jeden diamant každý pátek
VIP: hřebelcováním koní v pátek získejte dvojnásobek morálky
 Devoted Indigo je jeden z duhových koní. Každou sobotu poskytne diamant (po denní aktualizaci) za předpokladu, že jste se za uplynulé 3 dny alespoň jednou přihlásili. Jakmile budete mít všech 7 duhových koní, můžete získat Secret Rainbow.

Bonusy

Hra: 1 x diamant každou sobotu
VIP: spotřeba energie pro soutěž v drezuře či trailu je každou sobotu snížena o polovinu

Ostatní

Arion svého majitele obdarovává každý 17. den v měsíci (nebo každé 3 měsíce, jestliže jste ho neodchovali) o Poseidonův balíček, v době, kdy probíhá aktualizace hry. Nutností je se však předešlý den přihlásit.

Každý měsíc může koně získat ten hráč, který vyhrál nejvyšší počet stužek během minulého měsíce, pokud již koně nevlastnil.

Ariona získali hráči Howrse Cupu, jejichž tým se propracoval mezi nejlepší tři. Na naší verzi jej lze získat za stužky nebo v prodejích.

Osiris

Osiris je božský kůň, který Vám každý den dá jeden poklad. Když poškrábete truhlu s pokladem, můžete vyhrát:

  • diamant
  • Equus
  • dovednostní body, které můžete použít na Osiris

Falabella

Hráč vlastnící Falabellu má šanci 1:100 na získání bonusu při registraci jednoho ze svých koní do soutěže. Hráči se 2 Falabellami mají dvě šance ze 100 získat bonus, atd... Bonus má v životě koně účinnost 4 dny; nelze jej kumulovat.

Pozn.: Koníků Falabella je celkem 6, liší se zbarvením a mají různá jména, která ovšem znamenají to samé, jen v jiných jazycích - Petit (francouzsky), Tiny (anglicky), Klein (německy), Chiquitin (španělsky), Малыш (rusky) a 小さな (japonsky) = maličký, droboučký. Falabellu 小さな bylo možné získat pouze v Howrse Cupu - vyhráli ji hráči elitních týmů.

Kliknutím zvětšíte
Petit
Petit
Tiny
Tiny
Klein
Klein
Chiquitin
Chiquitin
Малыш
Малыш
小さな
小さな
x

Gullfaxi je božský kůň s velkou výdrží, který vyniká v rychlosti. Jeho dovednosti se pravidelně přehodnocují na základě nejlepšího koně ve hře. Při každém vstupu do soutěže se stužkami získá Gullfaxi na začátku soutěže stužku, a to i přes to, že se neumístí jako první. Avšak jen za předpokladu, že v této soutěži ještě žádnou stužku nevyhrál.

Hrímfaxi je božský kůň představující noc. Když je Hrímfaxi uložen ku spánku, zanechá po sobě pár kapek rosy. Jakmile nasbíráte dostatek kapek, můžete vzbudit všechny koně, které jste ten den uložili ku spánku a vyhřebelcovali, jako kdyby se uskutečnila denní aktualizace. Toto nijak neovlivní božské koně.
Tohoto koně není možné prodat.
 Skínfaxi je božský kůň představující den. Když se Skínfaxi vzbudí, zanechá za sebou několik paprsků Slunce. Jakmile shromáždíte dostatek světla, můžete všem svým koním dát 5% morálky navíc.
Tohoto koně není možné prodat.
Isis je božská klisna plodnosti vytvořená hráči, kteří se s námi zúčastnili Světových jezdeckých her 2014. Pokud připustíte klisnu (která není božský kůň), bude moci díky Isis porodit 3 až 5 stejných hříbat, pokud se jedná o první připuštění v prvním dni daného měsíce. Tato výhoda se nesčítá.

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O
Velké množství smajlíků či pouze smajlíky do komentářů nepatří!

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

268)  Rose  [31. 12. 2014 | 19:28]

Ahoj mohla bys sem přidat Archimeda? Moc by m+ zajímalo kdo to je ;)

267)  Greti  [30. 12. 2014 | 17:12]


Na howrse jsem gretito, super hra, mám Frostku a Snowflake :3 , a to ze bez nakupovani pasu nelze bozaka ziskat je blbost, chce to jen trochu stesti, pripadne neco prodat nejakemu hraci za pasy nebo treba navrhnout nejakou cernou perlu ;)

266)  gertrűda  [21. 12. 2014 | 18:50]

Mám gulfíka a greniho:)

265)  aduska49  [13. 12. 2014 | 22:35]

aduska49Mám Qilina kterého jsem získala 22-23.listopadu 2014(kolem půlnicmyslela jsem že končí aleměla jsem ještě 1 den a proto jsem prodala zásobu paží 2x za 2 pasy aměli by se prodávatminimálně za 3 nocož ale není pravda že dostane 15 bodů KE VŠEM DOVEDNOSTEM jen se vám uloží a pak je přidávate kam se vám zachce tohle je odkaz na mého qilina:
http://www.howrse.cz/elevage/fiche/?id=15629252

264)  Starhorse  [09. 12. 2014 | 19:44]

Všichni moc hezcí:*:*:*:*

263)  konik566  [02. 12. 2014 | 18:22]

:*

262)  sladká jahůdka   [30. 11. 2014 | 15:51]

jahudkaMoc bych si přála božáka;(

261)  ahoj  [10. 11. 2014 | 19:05]

Ahoj :);)B):(;(:P:DXD*yes**no*:*:[:-/:O

260)  Majli  [08. 11. 2014 | 18:30]

MajliJá bych tak strašně chtěla Falabellu :* Tak snad se jednou poštěstí :)

259)  Kaisa  [02. 10. 2014 | 08:21]

KaisaMalé upozornění... Jsme si vědomy toho, že Ow do hry momentálně přidává spoustu božských koní, ale prosíme vás o jedno - neupozorňujte na jejich absenci, dodáme je v momentě aktualizace, doopravdy není v našich silách vkládat je sem pokaždé, když se nějaký objeví. A světe div se, víme o nich stejně dobře jako vy. Proto si prosím podobná upozornění odpusťte. :)

258)  Natka  [01. 10. 2014 | 20:27]

NattyBCHYBÍ PIXIU :)

257)  Nya  [24. 09. 2014 | 14:44]

Ještě chybí Huanglong;)

256)  lentri  [03. 09. 2014 | 13:09]

Tak jsem se dočkala, se štestím a 20diamantama, 11pasama a 100 000Eq jsem získala Hríma sice mě pořád mrzí Qilin (jela jsem na hory) ale tenhle je taky supr :*

255)  lentri  [16. 08. 2014 | 09:39]

už nový k čínským : Shenma

254)  Floren  [11. 08. 2014 | 19:49]

Caw na HW jsem nina mám 741 dní a nemam božáka ;(Celkem me to mrzi mam na hw smulu jak prase a nevim co stim poradný hrac ma alespon nejakeho božáka a v rozich mam je veci z čt a nejaký kraviny ale božáci nikde.?!?(timto si nechci stezovat)

253)  Acc^^  [10. 08. 2014 | 13:29]

Ahoj na Hw jsem Puppy^^ mám 14.dní a v prvním rohu jsem vyhrála Tiamna :)

252)  zelí  [06. 08. 2014 | 08:08]

Gypse už patří ke vzácným a Qilin a Tianma patří k čínským

251)  lentri  [03. 08. 2014 | 21:52]

vzdycky jsem chtela qilina:[ ;( :D

250)  betuka  [31. 07. 2014 | 16:07]

bez nakupování pasů si o tomhle můžete jenom nechat zdát ;(

249)  Kaisa  [22. 07. 2014 | 17:57]

Kaisapali: Nebojte, všechno bude. :)

«   1 2 3 4 5 6 7 ... 16   »